"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Hayalet Patiler izle

-

Spooky Buddies

4.5/ 10
1 1

Hayalet Patiler filminin bilgileri Spooky Buddies

4.5
Hayalet Patiler 4.5 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

88 Dakika

Ülke

Canada

KategoriAile FilmleriFantastik Filmler Yönetmen

Robert Vince

Oyuncular

Tucker Albrizzi, Diedrich Bader, Ameko Eks Mass Carroll, Max Charles, Tim Conway, Jennifer Elise Cox, Elisa Donovan, Mitch Duffield

Spooky Buddies, 2011 yapımı bir Amerikan macera-korku filmidir. Bu film, Disney Channel'ın Air Buddies serisinin beşinci filmidir.

Film, Halloween sırasında yaşanan maceraları konu alır. İşin içine bir grup köpek ve bir hayalet köpek dahil olunca işler oldukça korkunç bir hal alır.

Bir grup köpek yavruları, Pip, B-Dawg, Budderball, Buddha ve Rosebud, şehirdeki Cadılar Bayramı festivaline katılmak için yola çıkarlar. Yolda, hırslı ve kötü niyetli bir adam olan Warwick'le tanışırlar. Warwick, Cadılar Bayramı'nı kutlamak için onların yardımına ihtiyaç duyduklarını söyler.

Grup, Warwick'in malikanesinde kalmak üzere davet edilir. Ancak malikanenin bir hayalet köpeği olduğu söylentileri hızla yayılır. Köpeklerin üzerine cadılar ve hayaletler saldırırken, Spooky adlı hayalet köpek onlara yardım eder. Spooky, Warwick'in ölmüş köpeğidir ve arkadaşlarını kötü niyetli planlarından kurtarmaya karar vermiştir.

Köpekler, Warwick'in planını durdurmak ve Cadılar Bayramı'nı kutlamak için bir araya gelirler. Spooky'nin yardımıyla, kötü niyetli planlarını bozarlar ve Cadılar Bayramı kutlamalarını eğlenceli bir şekilde devam ettirirler.

Spooky Buddies, aile dostu bir film olup, macera, korku, komedi ve arkadaşlık temalarını işler. Film, genç izleyiciler için keyifli bir Cadılar Bayramı hikayesi sunarken, aynı zamanda Air Buddies serisine sadık kalır.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz