Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Noel Patileri izle

-

Santa Buddies

4.5/ 10
1 1

Noel Patileri filminin bilgileri Santa Buddies

4.5
Noel Patileri 4.5 Türkçe Dublaj 2009 1080p
Film Süresi

88 Dakika

Ülke

Canada

KategoriAile FilmleriDram FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Robert Vince

Oyuncular

Craig Anton, Andrew Astor, Charisse Baker, Danny Woodburn, Tom Bosley, Field Cate, Tim Conway, Chris Coppola

Santa Buddies, 2009 yapımı bir aile/komedi filmidir. Film, beş köpek yavrusunun Kuzey Kutbu'na macera dolu bir yolculuk yaparak kutup ayısını kurtarmaya çalışmalarını konu almaktadır.

Köpek yavrusu arkadaşlarımız, yaramazlık yaparken Kuzey Kutbu'na giden bir Noel Baba'nın kayıp çizmelerini keşfederler. Çizmelerin içindeki sihirli toz sayesinde köpekler konuşmaya ve hatta uçmaya bile başlarlar. Ancak sihirli toz, köpeklerin uçuşmalarını yalnızca bir gün boyunca sağlayacaktır.

Köpek yavrusu arkadaşlarımız, çizmeleri geri getirmek için Kuzey Kutbu'na gitmeye karar verirler. Ancak orada, kutup ayısı kurtaracaklarından habersizdirler. Köpek yavrusu arkadaşlarımız kutup ayısını kurtarmak için bir araya gelirler ve yollarına çıkan engelleri aşarak cesurca mücadele ederler.

Santa Buddies, dostluk, cesaret ve dayanışma gibi evrensel değerleri ele alan, aileler için keyifli bir film olarak öne çıkıyor.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz