Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Kar Patileri izle

-

Snow Buddies

5.1/ 10
1 1

Kar Patileri filminin bilgileri Snow Buddies

5.1
Kar Patileri 5.1 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

87 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Robert Vince

Oyuncular

Jim Belushi, Jimmy Bennett, Lothaire Bluteau, Jason Bryden, Kelly Chapek, Jarvis Dashkewytch, Mike Dopud, Josh Flitter

Kar Patileri diğer ismi ile Snow Buddies, 2008 yılında Walt Disney Pictures tarafından yayınlanan bir aile komedi filmidir. Serinin beşinci filmi olan Snow Buddies, "Harika Köpekler" olarak da bilinen beş köpek yavrusunun hikayesini anlatır.

Film, Buddy ve Molly adlı iki köpeğin yavruları olan B-Dawg, Budderball, Buddha, Mudbud ve Rosebud'un maceralarını konu almaktadır. Köpek yavruları, insan ailelerinin macera dolu dünyasına doğru yola çıkarlar ve Alaska'da düzenlenen bir köpek yarışmasına katılmak üzere yola koyulurlar.

Ancak köpekler, Alaska'ya ulaştıklarında yarışmaya yetişmeleri için çok geç olduğunu fark ederler. Yarışmaya katılamayacaklarını öğrenen köpekler, yarışmadan vazgeçmek yerine, bir grup kutup köpeği ile tanışır ve onlarla birlikte macera dolu bir yolculuğa çıkarlar.

Köpekler, Alaska'nın sert koşulları ve vahşi doğası ile mücadele ederek, dostluklarını güçlendirir ve birbirlerine olan sadakatlerini sınarlar. Snow Buddies, aileler için keyifli bir seyirlik sunan eğlenceli ve sevimli bir film olarak öne çıkıyor.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz