Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Yangın Gecesi izle

-

Noche de fuego

7.3/ 10
1 1

Yangın Gecesi filminin bilgileri Noche de fuego

7.3
Yangın Gecesi 7.3 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

Mexico

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Tatiana Huezo

Oyuncular

Guillermo Villegas, Mayra Batalla, Alejandra Camacho, Eileen Yañez, Teresa Sánchez, Ana Cristina Ordóñez González, Norma Pablo, Marya Membreño

Yangın Gecesi  filminin kısa özeti ise;

Yangın Gecesi, diğer adıyla Noche de fuego filmi 1 Nisan 2022 tarihinde vizyona girmiştir. Dram  katogarisinde yer alan Yangın Gecesi filmi izleyenlere müthiş bir seyir zevki yaratmaktadır. Ana Cristina Ordóñez González , Marya Membreño ve Mayra Batalla gibi oyuncuların yer aldığı film izleyenleri mest etmektedir.

Yangın Gecesi  filminin içeriği ise;

Güçlü bir harbin mahvetmiş olduğu bir bölgede hayat sürdüren üç genç kızın yaşamını konu alıyor . Mısır ve haşaşların çoğunlukla bulunduğu bir dağ köyünde hayat sürdüren kızların saçları erkeksi bir görünüme sahip olacak şekilde kesilir. Onların sevdikleri , kızlarının kaçırılma olasığılına ihtimal vererek , yeraltında sığınabilecek yeraltı sığınakları yapar. Ana ve en sevdiği dostu , savaşın sürekli olarak devam ettiği köyde gün geçtikçe savaş içinde olmanın ne kadar zor olduğunu öğrenirler. Anneleri kızlarını, köle olmaktan, ölmekten kaçmak için sınava tabi tutar. Kendi yaşam alanlarını yaratan kızların yaşam öyküsü , içlerinden birinin saklamış olduğu yere zamanında varamadıklarında değişir.

Filmleri filmizlex farkı ile izleyebilirsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz