Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Erkek Aklı 2 izle

-

Think Like a Man Too

6.4/ 10
1 1

Erkek Aklı 2 filminin bilgileri Think Like a Man Too

5.7
Erkek Aklı 2 5.7 2014 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Tim Story

Oyuncular

Kevin Hart, Gabrielle Union, Wendi McLendon-Covey, La La Anthony, Adam Brody, Michael Ealy, Jerry Ferrara, Meagan Good

Erkek Aklı'nın devam filminde heyecan ve komedi bir arada! Steve Harvey'in popüler kitabı "Act Like a Lady"den uyarlanan serinin bu ikinci bölümünde, tanıdık yüzlerimiz yine bir araya geliyor. Sevdiklerimizin düğünü için şehrin ışıltılı ışıklarıyla süslü, hareketli sokaklarına, yani Las Vegas'a doğru yol alıyoruz.

İlk filmde aşk, ilişkiler ve Steve Harvey'in kitabından öğrendikleriyle hayatlarına yeni bir yön veren bu karakterler, bu sefer bambaşka bir maceranın içine sürükleniyorlar. Planladıkları romantik ve sorunsuz hafta sonu, beklenmedik olaylar, yanlış anlaşılmalar ve komik kazalarla bir anda karmaşaya dönüşüyor.

Las Vegas'ın sıcağında, arkadaşlıklar, ilişkiler ve elbette aşk sınavdan geçiyor. Kimi zaman kahkahalara boğulacak, kimi zaman da duygusal anlara tanık olacağımız bu filmde, karakterlerimizin birbirlerine olan bağlılıkları ve aşkları test ediliyor. Ayrıca, her şeyin üstünde, bir düğünün iptal olma tehlikesiyle karşı karşıya!

İster yeni bir aşka yelken açın, ister eski bir aşkla kıvılcımları yeniden yakalayın; bu film, aşkın ve arkadaşlığın tüm zorluklara rağmen nasıl galip gelebileceğini gösteriyor. Erkek Aklı'nın bu devam filmi, her yaştan izleyiciye eğlenceli ve unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Filme Yorum Yaz