Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Banker Bilo izle

-

Banker Bilo

7.1/ 10
1 1

Banker Bilo filminin bilgileri Banker Bilo

7.1
Banker Bilo 7.1 Yerli Film 1980 1080p
Film Süresi

85 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Yavuz Turgul

Oyuncular

İlyas Salman, Şener Şen, Meral Zeren, Ahu Tuğba, Münir Özkul, Ali Şen, Cahit Kaşıkçılar

Zeytin bahçelerinde çalışan Bilo ve dostları, daha iyi bir yaşam umuduyla Almanya’ya gitme hayali kurarlar. Bu amaç doğrultusunda, kendilerini Almanya’ya götüreceğini söyleyen Maho ile anlaşma yaparlar. Maho, kurnaz ve usta bir dolandırıcıdır ve köylülerin tüm birikimlerini alarak onları Almanya yerine İstanbul’a getirir.

Bilo ve arkadaşları, kendilerini İstanbul’da bulduklarında hayal kırıklığına uğrarlar ve ne yapacaklarını bilemez halde kalırlar. Diğer yandan Maho, hızla sosyal statüsünü yükselterek zengin bir işadamının kızı olan Necla ile evlenir ve onun şirketinin başına geçer.

Bilo, yaşadığı haksızlığı unutamaz ve Maho’yu bulup hesap sormaya karar verir. Kader ise onları beklenmedik anlarda ve yerlerde bir araya getirir. Bilo, Maho’nun peşinden İstanbul’un labirent gibi sokaklarında bir maceraya atılırken, aynı zamanda bu büyük şehirde hayatta kalma mücadelesi verir.

Maho’nun peşindeki bu inatçı genç, zamanla İstanbul’un karmaşasına ayak uydurmayı öğrenirken, aynı zamanda kendi içsel yolculuğuna da çıkar. Bu süreçte hem kendi gücünü keşfeder hem de adalet arayışında kararlı bir şekilde ilerler. Bilo ve Maho arasındaki bu kovalamaca, beklenmedik olaylar ve dönüşümlerle dolu bir hikayeye dönüşür.

Filme Yorum Yaz