Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

The Batman izle

-

The Batman

7.8/ 10
1 1

The Batman filminin bilgileri The Batman

7.8
The Batman 7.8 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

176 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriÖlmeden Önce İzleDram FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Matt Reeves

Oyuncular

Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Colin Farrell, Paul Dano, John Turturro, Andy Serkis, Peter Sarsgaard

The Batman filminin konusu ise kısaca şöyle ;  Tüm suçluların kalplerine bütük korku salan Batman'in Riddler  korkunç bir seri katil ile amansız mücadelesini ele almış bir baş yapıt. 
 
Batman olarak iki yıl sokaklarda olmak, suç şehrine ve suçlulara amasınız bir korku salmak Bruce Wayne'i Gotham City'nin karanlık bir yolun kalbine sürüklemiştir.
 
Gizemli bir seri katil Riddler, şehrin seçkin ve zengilenleri hedef almaktadır bir dizi sadist ve hain saldırı gerçekleştirdiğinde Batman, Riddler'in izini sürmeye başlamıştır.
ip uçlarının peşinden koşan Batman'in yolu bu süreçte Penguen olarak da bilinen Oswald Cobblepot, Catwoman olarak bilinen Selina Kyle ve Carmine Falcone gibi karakterlerle keşişmektedir.
 
Batman kurduğu yeni ilişkiler sayesinde ve onların yardımı ile de suçluların maskesini düşürmek ve Gotham Şehri€™ni eski güvenli haline kavuşturmak için zorlu bir mücadeleye girişmiştir.,
Filmizlex iyi seyirler diler.  Yorum yapmnızı rica ediyoruz.. yorumlarınız çok önemli.. 
 
Filme Yorum Yaz