Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Yaşayan Ölülerin Gecesi izle

-

Night of the Living Dead

6.9/ 10
1 1

Yaşayan Ölülerin Gecesi filminin bilgileri Night of the Living Dead

6.9
Yaşayan Ölülerin Gecesi 6.9 Dublaj & Altyazı 1990 1080p
Film Süresi

88 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKorku Filmleri Yönetmen

George A. Romero

Oyuncular

Tony Todd, Patricia Tallman, McKee Anderson, Bill Moseley, Heather Mazur, Tom Towles, William Butler, Pat Reese, Katie Finneran, Stacie Foster

Yaşayan Ölülerin Gecesi, küçük bir kasabada meydana gelen garip olayları konu alır. Günümüzde korku türünde bir klasik olarak kabul edilen bu filmde, bir grup insanın yaşayan ölüler olarak bilinen yaratıklardan korunmak için verdikleri mücadele anlatılır.

Film, yedi kişilik bir grup insanın, kendilerini bir binaya kapatıp içeri girmesini engellemeye çalıştığı bir geceyi konu alır. Dışarıda dolaşan yaşayan ölüler, insan eti yiyerek varlıklarını sürdürmeye çalışırken, içeridekiler hayatta kalmak için her türlü çabayı göstermek zorundadır.

Ancak, içerideki insanlar arasında da çatışmalar ve gerilimler yaşanırken, dışarıdaki tehlike giderek artar. Film, karanlık atmosferi, gerilim dolu sahneleri ve insan doğasının altını çizen temalarıyla korku sinemasının klasikleri arasında yer alır.

Filme Yorum Yaz