Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Yeşil Dev izle

-

Hulk

5.5/ 10
1 1

Yeşil Dev filminin bilgileri Hulk

5.6
Yeşil Dev 5.6 Dublaj & Altyazı 2003 1080p
Film Süresi

138 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Ang Lee

Oyuncular

Eric Bana, Jennifer Connelly, Sam Elliott, Josh Lucas, Nick Nolte, Paul Kersey, Cara Buono, Todd Tesen

Yeşil Dev Hulk 2003 yılında yayınlanan bir Amerikan süper kahraman filmidir. Bu film, Marvel Comics'in Hulk karakterine dayanıyor ve Hulk'un orijin hikayesini anlatıyor. Ang Lee tarafından yönetilen film, Eric Bana, Jennifer Connelly, Sam Elliott, Josh Lucas ve Nick Nolte gibi oyuncuları içeriyor.

Filmin hikayesi, Dr. Bruce Banner'ın (Eric Bana), gamma radyasyonuna maruz kaldıktan sonra Hulk adını verdiği yeşil devasa bir yaratığa dönüşmesini anlatıyor. Banner, kız arkadaşı Betty Ross (Jennifer Connelly) ile birlikte, onun babası General Thaddeus "Thunderbolt" Ross (Sam Elliott) tarafından kovalanırken ve aynı zamanda bir rakip bilim adamı olan Dr. Glenn Talbot (Josh Lucas) tarafından tehdit edilirken, Hulk'ün kontrolünü ele geçirmeye çalışır.

Film, Banner'ın iç çatışmasını ve Hulk'a dönüşme korkusuyla başa çıkma çabalarını gösteriyor. Aynı zamanda ailesel ilişkiler ve travmaları da ele alıyor. Yeşil Dev Hulk karakterin derinlemesine incelendiği ve psikolojik karmaşıklıkları keşfettiği bir süper kahraman filmi olarak dikkat çeker.

Film, görsel efektler ve aksiyon sahneleriyle de tanınır ve Hulk'un büyük, yeşil bir canavar olarak canlandırılmasıyla dikkat çeker. Ancak film, eleştirmenler arasında karışık eleştiriler aldı ve ticari başarı açısından diğer Marvel filmlerine göre daha düşük bir performans gösterdi. Bununla birlikte, Marvel sinematik evreninin bir parçası olarak Hulk karakteri daha sonra başka filmlerde farklı bir oyuncu tarafından canlandırıldı.

Filme Yorum Yaz