Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Kıyamet melekleri izle

-

Legion

6.1/ 10
1 3

Kıyamet melekleri filminin bilgileri Legion

5.3
Kıyamet melekleri 5.3 Türkçe Dublaj 2010 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerKorku Filmleri Yönetmen

Scott Stewart

Oyuncular

Paul Bettany, Dennis Quaid, Charles S. Dutton, Lucas Black, Tyrese Gibson, Adrianne Palicki, Jon Tenney, Kevin Durand

"Legion" (Melekler ve Şeytanlar) adlı 2010 Amerikan aksiyon korku filmi, Scott Stewart tarafından yönetilmiş ve Stewart ile Peter Schink tarafından birlikte yazılmıştır. Film, Paul Bettany, Lucas Black, Tyrese Gibson, Adrianne Palicki, Kate Walsh ve Dennis Quaid gibi oyuncuları içermektedir. Sony Pictures Worldwide Acquisitions Group, filmi dünya çapında dağıtım haklarının çoğunu satın almış ve filmi 22 Ocak 2010 tarihinde Screen Gems aracılığıyla Kuzey Amerika'da sinemalarda gösterime sunmuştur.

Film, esas olarak karanlık bir doğum hikayesi olan "Legion", bir grup insanın bir bebek kurtarıcıyı meleklerden ve kötülüklerden korumaya çalışırken yaşadıklarını konu almaktadır. "Legion", eleştirel açıdan olumsuz eleştirilere maruz kalmış olmasına rağmen gişede başarılı olmuş ve 26 milyon dolarlık bir bütçeyle 67 milyon doların üzerinde hasılat elde etmiştir. Filmle ilişkili olarak, filmle 25 yıl sonrasını konu alan "Dominion" adlı bir televizyon dizisi, 19 Haziran 2014 tarihinde Amerikan kablolu televizyon ağı Syfy'da prömiyer yapmıştır.

Hikaye, Los Angeles'a düşen Başmelek Mikail'in kanatlarını keserek başlar. Mikail, bir silah deposunu soyma ve bir meşgul polis memurundan bir polis arabası çalma olayından sonra Mojave Çölü'nün kenarında bulunan Paradise Falls Diner'a gider. Bu sırada Los Angeles'a giden bekar bir baba olan Kyle, dinere uğrar. Burada sahibi Bob Hanson, Bob'un oğlu Jeep, şef Percy, hamile garson Charlie, evli çift Howard ve Sandra Anderson ile asi genç kızları Audrey ile tanışır. Televizyon, radyo ve telefonun çalışmamasıyla birlikte yaşlı Gladys diner'a girer ve normalden daha saldırgan bir tavır takınarak Howard'ın boynundan bir parça koparır. Kyle onu vurarak etkisiz hale getirir. Dış dünyadan izole eden bir sürü sinek sürüsü diner'ı çevreler ve Howard'ı hastaneye götürme girişimlerini engeller.

Filme Yorum Yaz