"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Özel Bir Kadın izle

-

Pretty Woman

7.1/ 10
1 1

Özel Bir Kadın filminin bilgileri Pretty Woman

7.1
Özel Bir Kadın 7.1 Türkçe Dublaj 1990 1080p
Film Süresi

119 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Garry Marshall

Oyuncular

Richard Gere, Julia Roberts, Jason Alexander, Laura San Giacomo, Ralph Bellamy, Alex Hyde-White, Amy Yasbeck, Elinor Donahue

Özel Bir Kadın filminin kısaca özeti ise;

"Pretty Woman" filmi, Edward Lewis'in sahip olduğu bir iş adamının ve Vivian Ward'ın sahip olduğu bir fahişenin Los Angeles'ta tanışmasını ve bir hafta sonu boyunca birlikte zaman geçirmesini konu alıyor.

Edward, başarılı bir iş adamıdır ve bir iş toplantısı için Los Angeles'tadır. Otelin lobisinde Vivian'ı görür ve onu bir hafta sonu için kiralamaya karar verir. Vivian, ilk başta parası için bu teklifi kabul etse de, aralarında beklenmedik bir bağ oluşur ve romantik bir ilişki yaşamaya başlarlar.

Ancak, Edward'ın sosyal çevresi, onun bir fahişe ile ilişkisini öğrendiğinde, aralarındaki ilişkiyi kabullenmekte zorlanıyor. Film, sınıf farklılıkları ve toplumsal normlar konularını ele alırken, aynı zamanda bir aşk hikayesi olarak da işlev görüyor.

"Pretty Woman", Julia Roberts ve Richard Gere'in oyunculukları ve romantik hikayesiyle, popüler kültürde ikonik bir yer edinmiş bir film olarak kabul ediliyor.


Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz