Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Sonuna Kadar izle

-

Hardball

6.5/ 10
1 1

Sonuna Kadar filminin bilgileri Hardball

6.5
Sonuna Kadar 6.5 Türkçe Dublaj 2001 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Marci Liroff

Oyuncular

Keanu Reeves, Diane Lane, Michael B. Jordan, D.B. Sweeney, John Hawkes, Bryan Hearne, Julian Griffith, DeWayne Warren, Kris D. Lofton, Mark Robert Ellis

Connor O'Neil, hayatında sorumluluk almayı hiç sevmeyen ve vaktinin çoğunu spor müsabakalarına bahis yaparak geçiren bir adamdır. Borç batağına saplanmış olan Connor, kurtuluş umuduyla yakın bir arkadaşı olan bankacıya başvurur. Ancak arkadaşı, ona parasal yardımda bulunamayacağını, gerçek anlamda çalışması ve para kazanması gerektiğini söyler.

Bu noktada arkadaşı, Connor’a kendi şirketinin desteklediği gençler beyzbol takımını çalıştırma teklifinde bulunur. Hayatı boyunca başkasının sorumluluğunu hiç üstlenmemiş olan Connor, bu görevi gönülsüzce kabul eder ve Chicago’nun en tehlikeli mahallelerinden birindeki okula gider. Burada, küçük Afro-Amerikan çocuklardan oluşan bir beyzbol takımının koçluğunu yapmaya başlar.

Zamanla bu küçük çocuklara olan bağlılığı artar ve Connor, hayatın kendisine farklı yollarla dersler verebileceğini anlamaya başlar. Bu süreçte genç ve idealist öğretmen Diane Lane ile tanışması, Connor’ın hayatını daha da renklendirir. Sonunda Connor, aydınlanmanın ve özgün bir yaşam bulmanın beklenmedik yollardan gelebileceğini keşfeder.

Filme Yorum Yaz