"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Mukavemet izle

-

Mukavemet

5.8/ 10
1 1

Mukavemet filminin bilgileri Mukavemet

5.8
Mukavemet 5.8 Yerli Film 2022 1080p
Film Süresi

104 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Faruk Özerten

Oyuncular

Selahattin Paşalı, Ece Çeşmioğlu, Murat Kılıç, Dilara Akan, Ozan Ceylan, Bahadır Buyruk, Burak Dumanoğlu, Ali Ulvi Gülşen, Hakan Kahraman, Şafak Erezer

İstanbul'un kalbinde, bir apartmanın bodrum katında yaşayan Ecem ile Rahmi, aşklarının henüz filizlendiği genç bir çifttir. İlk bakışta sadece birbirlerine tutkulu bir şekilde bağlı gibi görünseler de, ilişkilerinin sınavı, bir gece kapılarına dayanan Ecem'in sorunlu eski sevgilisi Kazım ile başlar.

Kazım'ın ansızın belirmesi, Ecem ve Rahmi arasındaki güvenin ve sevginin zorlu bir sınavına dönüşür. Rahmi'nin içsel kıskançlığı, zamanla büyük bir öfkeye evrilir ve bu genç çiftin hayatında derin izler bırakır. Gece ilerledikçe, geçmişteki hatalar, pişmanlıklar ve duygusal yüklerle dolu bir atmosfer oluşur.

Bodrum katındaki bu küçük daire, birbirine karşı duyulan tutku ve aşkın yanı sıra, içsel çatışmaların da mekanı haline gelir. Rahmi'nin kıskançlığı ve Kazım'ın geçmişten getirdiği gizemli bagaj, genç çiftin ilişkisini sınar. Bu pişmanlık dolu gece, aşklarını sorgulamalarına, hatalarını anlamalarına ve belki de ilişkilerini bir adım daha ileri taşımalarına neden olur. İstanbul'un ışıkları altında, Ecem ile Rahmi'nin karmaşık ilişkisi, unutulmaz bir gece boyunca şekillenir.

Filme Yorum Yaz