"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Beyond Re-Animator izle

-

Beyond Re-Animator

5.8/ 10
1 1

Beyond Re-Animator filminin bilgileri Beyond Re-Animator

5.8
Beyond Re-Animator 5.8 Türkçe Dublaj 2003 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

Spain

KategoriBilim-Kurgu FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Brian Yuzna

Oyuncular

Jeffrey Combs, Tommy Dean Musset, Jason Barry, Bárbara Elorrieta, Elsa Pataky, Ángel Plana, Javier Sandoval, Santiago Segura

Bu kez Bride of the Re-Animator filminin seri devam hikayesini izlemekteyiz. Dr. Herbert West, doğanın tüm kurallarına karşı geldiği için korkunç sonuçlarla karşı karşıya gelmiştir..

Yine de bedeninin kendi kendini yenileyebilmesinin mümkün olduğunu ısrarla savunmaya devam etmektedir ve deneylerini son hızıyla  sürdürmektedir. Herbert, 13 yıl boyunca hapishanede tutulmuştur ve bu süre zarfındakendine ait teorilerini tekrar gözden geçirerek geliştirmiştir.

Deneylerini kobay  fareleri üzerinden yapar. Geliştirmi olduğu bu icatta, yaşayan bir beyinden alınan yaşam enerjisi çekilerek bir kapsüle hapsedilebilmeyi sağlayan birşeydir. Böylelikle  enjeksiyon yolurla ölüye aktarıldığında onu yeniden yaşama döndürebilecektir. Bu kapsül sayesinde Herbert, icat etmiş olduğu buluşu yeniden hayata geçirebilecektir. Ancak bunun için yaşayan canlı insan bir deneğe ihtiyacı vardır ve gardiyanı planlarını keşfettiğinde durum karışacaktır.

 
Filmizlex iyi seyirler diler. 
Filme Yorum Yaz