Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Adalet Peşinde izle

-

Law Abiding Citizen

7.4/ 10
1 1

Adalet Peşinde filminin bilgileri Law Abiding Citizen

7.4
Adalet Peşinde 7.4 Türkçe Dublaj 2009 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Tariq Anwar

Oyuncular

Jamie Foxx, Gerard Butler, Colm Meaney, Bruce McGill, Leslie Bibb, Michael Irby, Gregory Itzin, Regina Hall, Emerald-Angel Young, Brooke Stacy Mills

"Adalet Peşinde," 2010 yapımı bir Amerikan dram filmidir. Film, yönetmen John Madden tarafından yönetildi ve başrollerde Jessica Chastain, Helen Mirren, Sam Worthington, ve Tom Wilkinson gibi tanınmış oyuncular yer aldı. İşte filmin özeti:

Film, Nazi Almanyası'nda II. Dünya Savaşı sırasında geçmektedir. Hukuk alanında uzmanlaşmış olan Rachel Singer (Jessica Chastain), yakın arkadaşları Stephan (Marton Csokas) ve David (Sam Worthington) ile birlikte Nazilerin soykırımına karşı savaşmak için özel bir Mossad ekibi oluşturur. Bu ekibin görevi, Eichmann olarak bilinen üst düzey bir Nazi yetkilisini yakalamak ve İsrail'e getirmektir. Ancak görevleri sırasında beklenmedik olaylar yaşanır ve Eichmann'ın yakalanması, ekibin üyeleri için ölümcül sonuçlar doğurur.

Yıllar sonra Rachel Singer (Helen Mirren) ve diğer ekibin üyeleri, geçmişteki olayların sırlarını taşıyan bir kitap yazmaya karar verirler. Ancak geçmişin gölgeleri hala peşlerini bırakmamıştır ve gerçeklerin ortaya çıkmasıyla birlikte, ekibin üyeleri için yeni tehlikeler ortaya çıkar.

"Adalet Peşinde," savaş sonrası dönemin karmaşıklığını ve soykırımın yıkıcı etkilerini ele alan güçlü bir dramatik yapım olarak dikkat çeker. Film, geçmişle yüzleşme, adalet arayışı ve insan doğasının karmaşıklığı gibi evrensel temaları işlerken, oyuncuların etkileyici performanslarıyla da öne çıkar.

Filme Yorum Yaz