"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Cadılar zamanı izle

-

Season of the Witch

5.4/ 10
1 1

Cadılar zamanı filminin bilgileri Season of the Witch

5.4
Cadılar zamanı 5.4 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Dominic Sena

Oyuncular

Nicolas Cage, Ron Perlman, Claire Foy, Stephen Campbell Moore, Stephen Graham, Ulrich Thomsen, Robert Sheehan, Christopher Lee

Cadılar zamanı (İngilizce: "The Witches"), 2010 yılında televizyonda yayımlanan bir Amerikan televizyon filmidir. Bu film, Roald Dahl'ın aynı adlı popüler çocuk kitabına dayanmaktadır.

Hikaye, genç bir çocuk olan Luke'un annesinin ölümünün ardından büyükannesiyle birlikte yaşamaya başlamasıyla başlar. Tatillerini bir otelde geçirirlerken, otelde Cadılar Konvansiyonu adında gizli bir toplantı olduğunu keşfederler. Cadılar, çocukları farelere dönüştüren ve onları yok etmek isteyen kötü varlıklardır.

Luke ve büyükannesi, cadıların kötü planlarına karşı savaşmaya karar verirler. Luke, bir grup cadının lideri olan Büyük Cadı (başrolde Anjelica Huston) tarafından fareye dönüştürülmeden önce, büyükannesiyle birlikte cadıların kötü planlarını engellemeye çalışır.

Cadılar zamanı Roald Dahl'ın kara mizah ve fantastik öğelerle dolu özgün hikayesini ekrana taşır. Anjelica Huston'un canlandırdığı Büyük Cadı karakteri, filmde dikkat çeken bir performans sergiler. Film, çocuklar için heyecan verici ve korkutucu bir hikaye sunar, aynı zamanda yetişkin izleyiciler için de keyifli anlar sunabilir.

Bu film, Roald Dahl'ın eserlerine ilgi duyanlar ve kara mizah içeren fantastik hikayeleri sevenler için ilgi çekici olabilir.

Filme Yorum Yaz