“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Kumiko, Hazine Avcısı izle

-

Kumiko, the Treasure Hunter

6.6/ 10
1 1

Kumiko, Hazine Avcısı filminin bilgileri Kumiko, the Treasure Hunter

6.6
Kumiko, Hazine Avcısı 6.6 Türkçe Dublaj 2015 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram Filmleri Yönetmen

David Zellner

Oyuncular

Rinko Kikuchi, Nobuyuki Katsube, Kanako Higashi, Ichi Kyokaku, Ayaka Ônishi, Mayuko Kawakita, Asami Tano, Ako Yoshida

Kumiko, Hazine Avcısı, Japonya'nın bir köyünde yaşayan ve yalnız bir yaşam süren genç bir kadın olan Kumiko'nun hikayesini anlatıyor. Kumiko, Fargo filminde yer alan gerçek bir olayın karakteri olan Steve Buscemi'nin canlandırdığı bir karakterin söylediği sözlerden etkilenir ve Fargo filminde gösterilen parayı gerçek sanarak onu bulmak için yola koyulur.

Kumiko, Tokyo'daki ofisinde düzenli olarak çalışan bir sekreterdir, ancak hayatında bir amaç veya heyecan yoktur. Fargo filminde yer alan bir sahneyi keşfettikten sonra, gerçek olduğuna inandığı parayı bulmak için Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmeye karar verir. Bu yolculuk, onun için bir maceraya dönüşür.

Minnesota'ya geldiğinde, Kumiko birçok zorlukla karşılaşır. İngilizce bilmediği için iletişim kurmakta zorluk çeker, para kazanmak için temizlik işlerinde çalışmak zorunda kalır ve gittiği yerlerde sık sık yalnız kalır. Ancak, amacına ulaşmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek kadar kararlıdır.

Kumiko'nun yolu, yerel bir şerif olan Jeff Mudgett ile kesişir. Kumiko ona gerçek olduğuna inandığı hazine haritasını gösterir ve onunla birlikte parayı aramaya başlarlar. Ancak Kumiko'nun amacı, Jeff'in anladığı gibi sadece para bulmak değildir.

Film, Kumiko'nun hazine avı macerasının yanı sıra, modern hayatta yalnızlık, kayıp ve umutsuzluk gibi temaları da ele alıyor. Yönetmen David Zellner'ın özenli çekimi ve Rinko Kikuchi'nin güçlü performansıyla Kumiko, Hazine Avcısı, izleyicilere dokunaklı ve unutulmaz bir hikaye sunuyor.

 

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz