İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Açık Pencereler izle

-

Open Windows

5.1/ 10
1 1

Açık Pencereler filminin bilgileri Open Windows

5.1
Açık Pencereler 5.1 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

İspanya

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Nacho Vigalondo

Oyuncular

Sasha Grey, Elijah Wood, Neil Maskell, Adam Quintero, Iván González, Jaime Olías, Jake Klamburg, Daniel Pérez Prada

Açık Pencereler filminin kısaca özeti ise;

2014 yapımı "Açık Pencereler" filmi, 70'li yıllarda Polonya'da yaşayan iki genç kadın olan Ida ve Wanda'nın öyküsünü anlatıyor.

İda, yetimhane'den yetişmiş, manastırda yaşayan bir genç kadındır ve rahibe olmaya hazırlanmaktadır. Ancak son bir evlilik için akraba akrabalarını ziyaret etmek üzere yola çıkmak, gerçek yerinden öğrenir ve anne Yahudi olduğunu keşfeder.

Bu adımı atmak, Ida'yı var olan hayatını sorgulamaya ve onları yeniden almaya zorlar. Kendi de Yahudi olan halası Wanda ile birlikte, annenin ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenmek için yola çıkarlar.

Film, savaş sonrası Polonya'sında toplumsal ve politik değişimlerin içinde kalan iki kadının içsel yolculuğunu ve hayatlarını keşfetme görevini anlatıyor.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz