Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Elyse izle

-

Elyse

4.3/ 10
1 1

Elyse filminin bilgileri Elyse

4.3
Elyse 4.3 Türkçe Dublaj 2021 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Stella Hopkins

Oyuncular

Anthony Hopkins, Lisa Pepper, Aaron Tucker, Tara Arroyave, Fran Tucker, Anthony Apel, Julieta Ortiz, Danny Jacobs

"Elyse" adlı film, genç bir kadın olan Elyse'nin (Franziska Schissler) hayatındaki zorlukları ve travmaları konu alıyor. Elyse, çocukluk döneminden itibaren çeşitli travmalar yaşamış ve bu travmaların etkisiyle bugüne kadar hayatını sürdürmeye çalışmıştır.

Filmin ana teması, insanların geçmişte yaşadıkları travmaların, günümüzdeki hayatları üzerindeki etkileriyle ilgilidir. Elyse, geçmişindeki travmalarıyla yüzleşmeye çalışırken, hayatındaki insanlarla da ilişkilerini sürdürmeye devam etmeye çalışır.

Elyse'nin hayatındaki en önemli insanlardan biri, sevgilisi olan Steven'dır (Anthony Hopkins). Steven, Elyse'nin hayatındaki en büyük destekçisi ve ona yardımcı olmaya çalışan biri olarak karşımıza çıkar. Ancak, Elyse'nin geçmişindeki travmalarıyla yüzleşirken, ilişkileri de zorlu bir döneme girer.

Elyse, geçmişindeki travmalarla yüzleşirken, hayatındaki diğer insanlar da kendi iç savaşlarını yaşamaktadır. Elyse'nin annesi (Lisa Pepper), kızının yaşadığı zorluklardan kendisine de pay çıkarmakta ve onunla ilişkisi oldukça karmaşıktır.

Film, Elyse'nin travmalarıyla nasıl yüzleştiği ve hayatındaki insanlarla olan ilişkilerini nasıl sürdürdüğüne odaklanırken, izleyiciye insan psikolojisi ve ruh sağlığı hakkında da önemli mesajlar verir. "Elyse", başarılı oyunculuk performansları ve derinlemesine karakter analizleriyle, duygusal açıdan güçlü bir film deneyimi sunuyor.

Filmizlex iyi seyirler diler 
Filme Yorum Yaz