'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Benim Dünyam izle

-

Benim Dünyam

7.8/ 10
1 1

Benim Dünyam filminin bilgileri Benim Dünyam

7.8
Benim Dünyam 7.8 Yerli Film 2013 1080p
Film Süresi

108 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Sanjay Leela Bhansali

Oyuncular

Beren Saat, Uğur Yücel, Ayça Bingöl, Turgay Kantürk, Hazar Ergüçlü, Yasemin Çonka, Melis Mutluç, Erdal Küçükkömürcü

"Benim Dünyam," 2013 yapımı bir Türk filmidir ve yönetmenliğini ve senaristliğini Halil Özer üstlenmiştir. Başrollerde Beren Saat, Ugur Yücel ve Ayça Bingöl gibi tanınmış oyuncular bulunmaktadır.

Film, doğuştan sağır ve kördür olan Ela'nın hikayesini anlatır. Ela, zengin bir ailenin çocuğudur ve ailesi onu eğitmekte zorlandığı için akıl hastanesine yatırmayı düşünmektedir. Ancak Ela'nın annesi son bir umutla uzman bir öğretmen olan Mahir'den yardım almaya karar verir. Mahir, engellilerin eğitimi konusunda uzmandır ve Ela'yı eğitmek için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Film, Ela'nın dünyasına ve onunla iletişim kurma çabalarına odaklanır. Mahir, Ela'ya Braille alfabesini ve işaret dili gibi iletişim yöntemlerini öğretmeye çalışır. Ancak Ela'nın ailesi, onunla iletişim kurma çabalarına karşı çıkar ve bu da Ela ve Mahir arasında birçok zorluğa neden olur.

"Benim Dünyam," engellerin ve iletişim eksikliğinin insanlar arasındaki ilişkilere nasıl etki edebileceğini anlatan dokunaklı bir hikaye sunar. Aynı zamanda insanın kararlılık ve sevgiyle zorlukların üstesinden gelebileceğini de vurgular. Film, duygusal anları ve oyunculuk performanslarıyla dikkat çeker ve izleyicilere etkileyici bir deneyim sunar. Ela'nın dünyasına dokunmak isteyenler için izlemeye değer bir yapım olarak öne çıkar.

Filme Yorum Yaz