Biri beni durdursun! Maske

Çakal izle

-

The Jackal

6.4/ 10
1 1

Çakal filminin bilgileri The Jackal

6.3
Çakal 6.3 Türkçe Dublaj 1997 1080p
Film Süresi

124 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriMacera FilmleriÖlmeden Önce İzleSuç Filmleri Yönetmen

Gary Levinsohn

Oyuncular

Bruce Willis, Richard Gere, Sidney Poitier, Diane Venora, J.K. Simmons, Mathilda May, John Cunningham, Jack Black, Stephen Spinella, Tess Harper

"Çakal" (The Jackal) 1997 yapımı bir aksiyon-gerilim filmi olup, yönetmenliğini Michael Caton-Jones üstlenmiştir. Filmin hikayesi, Rus mafya liderinin oğlunun FBI tarafından öldürülmesinin ardından gelişen olayları anlatır. Ölümün ardından mafya babası, Amerikalı bir üst düzey yöneticiyi öldürmek için kimliği bilinmeyen ve "Çakal" adıyla tanınan bir katili 70 milyon dolar karşılığında tutar.

Bu olaylar sırasında, Amerika'da Çakal'ın planları öğrenilir. FBI Yardımcı Başkanı Preston, Çakal'ın hedefinin FBI başkanı olduğunu tahmin eder. Ancak, kimsenin Çakal'ın gerçek kimliğini bilmiyor olması, onun yakalanmasını imkansız hale getirir. Preston'un yardımına, Rus istihbaratı GRU'nun kadın ajanı Valentine Koslova ve Çakal'ı tanıyan IRA tetikçisi Declan Marqueen koşar. Bu ikilinin liderliğindeki ekip, Washington-Londra-Helsinki-Moskova'da Çakal'ın peşine düşer ve bir kedi-fare oyunu başlar.

Bruce Willis ve Richard Gere'in başrollerinde olduğu film, 1998'de vizyona girmiş ve seyirciler tarafından oldukça beğenilmiştir. Film, soğukkanlı bir katilin peşindeki heyecan verici kovalamacayı, uluslararası politika ve suç dünyasının karmaşık dinamikleriyle birleştirerek gerilim dolu bir hikaye sunar.

Filme Yorum Yaz