"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Tek Aşkım izle

-

The One I Love

6.9/ 10
1 1

Tek Aşkım filminin bilgileri The One I Love

6.9
Tek Aşkım 6.9 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Steven Soderbergh

Oyuncular

Mark Duplass, Elisabeth Moss, Ted Danson, Kiana Cason, Kaitlyn Dodson, Lori Farrar, Marlene Malin, Tim Peddicord, Ryan Pederson, Brett Bietz

Ethan ve Sophie, boşanmanın eşiğinde olan bir çifttir. Evlilik terapistlerinin önerisi üzerine, ilişkilerine taze bir soluk getirmek ve birbirlerini yeniden keşfetmek amacıyla doğayla iç içe, güzel bir kır evine tatil yapmaya karar verirler. Başlangıçta romantik ve eğlenceli bir hafta sonu kaçamağı gibi görünen bu plan, beklenmedik ve komik bir yöne evrilecektir.

Kır evinde geçirdikleri zaman boyunca, çift, kendilerinin daha iyi, seksi ve güzel versiyonlarının karşı kulübede yaşadığını keşfeder. Bu, Ethan ve Sophie'nin kendi ilişkilerini ve kendilerini sorgulamalarına neden olur. Bir yandan kendi halleriyle uğraşırken, diğer yandan ise karşı kulübedeki bu "mükemmel" versiyonlarının varlığı, çift arasında kıskançlık ve rekabeti tetikler.

Zamanla, bu hafta sonu kaçamağı, Ethan ve Sophie'nin ilişkilerini yeniden değerlendirmelerine ve birbirleriyle iletişim kurmalarına olanak tanır. Film, komik ve romantik bir atmosferde, çiftin yaşadığı bu tuhaf ve sıra dışı deneyimlerle birlikte ilişkiler üzerine bir dizi ders sunar.

Filme Yorum Yaz