Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar izle

-

Men, Women & Children

6.5/ 10
1 1

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar filminin bilgileri Men, Women & Children

6.5
Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar 6.5 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

116 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

John Papsidera

Oyuncular

Adam Sandler, Jennifer Garner, Rosemarie DeWitt, Judy Greer, Dean Norris, Emma Thompson, Timothée Chalamet, Olivia Crocicchia, Kaitlyn Dever, Ansel Elgort

Bu film, günümüz dijital çağında internetin yoğun kullanımının, bir grup lise öğrencisi ve onların ebeveynlerinin yaşamlarına etkilerini dramatik ve etkileyici bir şekilde ele alır. Gençlerin ve ailelerinin, sosyal medya, çevrimiçi platformlar ve internet teknolojileriyle iç içe geçmiş yaşamları, ilişkilerini, iletişim tarzlarını, kişisel imaj anlayışlarını ve romantik ilişkilerini nasıl şekillendirdiği ve dönüştürdüğü üzerine odaklanır.

Film, sosyal medyanın gençlerin benlik algılarına ve arkadaşlık ilişkilerine etkisini, ebeveynlerin çocuklarıyla dijital ortamda nasıl iletişim kurduğunu, ve internetin aşırı kullanımının gençlerin duygusal ve sosyal gelişimlerine olan potansiyel etkilerini inceleyerek, bu dinamikleri çeşitli karakter hikayeleri aracılığıyla gözler önüne serer.

Film, gerçek hayattan alınmış gibi hissettiren karakterler ve durumlar kullanarak, dijital çağın karmaşık etkileşimlerini ve gençlerin ile ebeveynlerin bu yeni dünyada nasıl yer bulduklarını, hem eğlenceli hem de düşündürücü bir şekilde anlatır.

 
Filme Yorum Yaz