Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Boğa Boğa izle

-

Boga Boga

5.8/ 10
1 1

Boğa Boğa filminin bilgileri Boga Boga

5.8
Boğa Boğa 5.8 Yerli Film 2023 1080p
Film Süresi

112 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Onur Saylak

Oyuncular

Kivanç Tatlitug, Funda Eryigit, Gürgen Öz, Kerem Arslanoglu, Müge Bayramoglu, Onur Gürçay, Onur Akgülgil, Askin Senol

Boğa Boğa filminin kısca özeti ise;

2023 yapımı bir türk ''DRAM VE GERİLİM'' filmidir. ''Boğa Boğa'' filmi oyunculara ile adeta bir yıldızlar geçidi oluşturmaktadır. Başrollerinde (''Kıvanç Tatlıtuğ , Funda Erğiyit , Gürgen Öz , Kenan Öz ve Hayat Van Eck) bulunmaktadır. Oldukça tecrübeli bir oyun kadrosu bulunduran ''Boğa Boğa'' filmi aynı zamanda türk sinemasına yeni yıldızlar kazandırmaktadır.

''Boğa Boğa'' filminin konusu ise;

Boğa Boğa, filmi bir türlü aradıkları rahatı ve huzuru bulamayan  ve kendini manevi bir huzura kavuşturmak için Ege'nin bir kasabasına yerleşen bir çifti konu almaktadır. İstanbul'un yoğulundan ve kalabalığından sıkılan çiftimiz, Ege bölgesinde yerleştikleri kasabanın onları huzura kavuşturacağına inanmaktadırlar. 

Çiftimiz bir süre sonra kendilerini bir çıkmazın içinde bulurlar. Duruma ilişkin tuhaflıklarla boğuşan çiftimiz bir süre sonra anlarlır ki çecresi düşmanlar ile dolup taşmıştır.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

 
Filme Yorum Yaz