Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

The Black Demon izle

-

The Black Demon

3.7/ 10
1 1

The Black Demon filminin bilgileri The Black Demon

3.6
The Black Demon 3.6 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

Mexico

KategoriBilim-Kurgu FilmleriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Adrian Grunberg

Oyuncular

Omar Chaparro, Bolivar Sanchez, Carlos Solórzano, Josh Lucas, Fernanda Urrejola, Venus Ariel, Raúl Méndez, Arturo Duvergé

"The Black Demon" 2023 yapımı, Boise Esquerra tarafından yazılan, Adrian Grünberg tarafından yönetilen ve Josh Lucas, Fernanda Urrejola ve Julio Cesar Cedillo'nun başrollerini paylaştığı bir bilim kurgu korku gerilim filmidir. Filmde, Baja'daki çökmekte olan bir petrol platformunda mahsur kalan bir aile, intikamcı bir megalodon köpekbalığına karşı karşıya kalır.

Konu Petrol şirketi denetçisi Paul Sturges, "El Diamante" adlı bir petrol platformunu kontrol etmek üzere Baja'daki küçük bir kasabaya gönderilir. Kasabaya olan güzel anıları nedeniyle, eşi Ines ve iki çocukları - genç Audrey ve küçük kardeşi Tommy - ile tatile çıkar. Geldiklerinde, kasabanın eskiden olduğu gibi bir kabuğa dönüştüğünü ve harap olduğunu keşfederler. Paul'u platforma hızla gönderme konusunda bir acele görünmektedir, bu yüzden ilk tekneyi alır ve ailesini kıyıda bırakır. Sadece platformun bakımsız ve tehlikeli olduğunu değil, aynı zamanda devasa, vahşi bir 60 feet (18 metre) megalodon köpekbalığının ("El Demonio Negro", ya da Siyah Şeytan) aşağıdaki suları dolaştığını ve topraklarını korumak için her şeyi yapacağını keşfeder. Ne yazık ki, Paul'un ailesi onu takip etmeye karar verir ve hepsi, platformda mahsur kalır, Chato ve Junior adlı iki kalan işçiyle birlikte. Mahsur ve sürekli saldırı altında - daha da kötüsü, platform için zaman tükenmek üzeredir - Paul'un ideal aile tatili, ailesiyle birlikte köpekbalığı tekrar saldırmadan önce canlı olarak kıyıya dönme yolunu bulmak zorunda kaldığında yaşayan bir kabusa dönüşür. Bu, insan ve doğa arasındaki bu epik savaşta gerçekleşir.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz