Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Değişim izle

-

Possession

5.4/ 10
1 1

Değişim filminin bilgileri Possession

5.4
Değişim 5.4 Türkçe Dublaj 2009 1080p
Film Süresi

86 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Joel Bergvall, Simon Sandquist

Oyuncular

Sarah Michelle Gellar, Lee Pace, Michael Landes, Tuva Novotny, Chelah Horsdal, Dhirendra, Paul Jarrett, William B. Davis

"Possession" Değişim (2009) filmi, Sarah Michelle Gellar ve Lee Pace'in başrollerini paylaştığı bir Amerikan psikolojik gerilim filmidir. Film, 2002 yılında çekilen Güney Kore yapımı "Addicted" filminin yeniden yapımıdır.

Hikaye, Jess adındaki tatlı ve hırslı bir avukatın kariyerini kişisel hayatı ve ressam kocası Ryan ile evliliği önünde tutmasıyla başlar. Çift, ilk evlilik yıldönümlerinin eşiğindedir ve mutludurlar, ancak ilişkilerindeki sorun Ryan'ın küçük kardeşi Roman'dır. Ryan dürüst ve sevecen bir adam olarak görünürken, Roman tam tersidir. Roman, huysuz ve şiddet eğilimli biridir, özellikle de kız arkadaşı Casey ile ilişkisinde. Jess, Roman'ın özellikle Ryan ile tanışmasının ardından onu mahkemede bir saldırı suçlamasıyla temsil ettiğinde, ondan korkmaktadır. Roman, Jess ve Ryan'ın onu bir yarı yatağa gönderme planlarını duyduğunda, çantasını toplar ve arabasıyla ayrılır.

Jess, Roman'ın ani hareketlerinden endişe duyarak Ryan'ı arar ve Ryan hızla arabasıyla eve doğru hareket eder. Kardeşler Golden Gate Köprüsü'nü geçerken birbirlerine çarparak ciddi şekilde yaralanırlar. Jess hastaneye gider ve hem Roman hem de Ryan'ın komada olduğunu öğrenir. Casey gelir ve Jess ile birkaç kelime paylaşır, Jess ise ona güncellemeler yapacağına söz verir. Daha sonra Jess postasını alır ve Ryan'ın haftalık el yazısıyla yazılmış bir aşk mektubunu bulur. Birkaç hafta sonra, Roman aniden uyanır - ancak hemen Ryan olduğunu iddia eder ve Jess'ten ona geri döndüğüne inanmasını isteyerek kardeşinin bedeninde olduğunu söyler. Bedenlerinin yan yana yolda canlandığı sırada doğaüstü bir şeyler olduğunu ima eder, ancak fenomeni açıklayamaz. Jess başlangıçta Roman'a şüpheci ve düşmanca yaklaşır, onun baş yaralarından dolayı zihinsel olarak karmaşık olduğunu düşünür ve onun hafızasını geri kazanması için Casey'den yardım alır.

Filme Yorum Yaz