Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

44. Çocuk izle

-

Child 44

6.4/ 10
1 1

44. Çocuk filminin bilgileri Child 44

6.4
44. Çocuk 6.4 2015 1080p
Film Süresi

137 Dakika

Ülke

Çek Cumhuriyeti

KategoriDram FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Daniel Espinosa

Oyuncular

Tom Hardy, Gary Oldman, Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Xavier Atkins, Mark Lewis Jones, Fares Fares, Karel Dobrý

"44. Çocuk" 2015 yapımı bir gerilim/dram filmidir. Tom Rob Smith'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

Film, 1953 yılındaki Sovyetler Birliği'nde geçmektedir. Leo Demidov (Tom Hardy) adlı bir MGB (Eski Sovyet Gizli Servisi) subayı, kariyerinde başarılı bir şekilde ilerlemektedir. Ancak, yetkililer tarafından Stalin'in ülke hakkındaki raporlarında "hiçbir suç işlenmediği" iddiasını sorgulaması emri verildiğinde, hedef haline gelir ve kariyeri altüst olur.

Bu sırada, bir çocuk seri katilinin ortaya çıkmasıyla ilgili bir soruşturma başlar. Ancak, yüksek rütbeli yetkililer tarafından bu olayın ülke için bir utanç olduğu düşünüldüğü için soruşturma sonlandırılmak istenir. Leo ise bu cinayetlerin arkasında Sovyet rejiminin yozlaşması olduğuna inanmaktadır.

Leo, eşi Raisa Demidova (Noomi Rapace) ve halkın güvenini kazanmış bir önceki polis memuru (Gary Oldman) ile birlikte, soruşturmayı kendi başlarına yürütmeye karar verirler. Ancak, bu süreçte birçok engelle karşılaşırlar.

Film, bir yandan seri cinayetlerin çözülmesi için yapılan araştırmayı konu alırken, bir yandan da Stalin dönemindeki Sovyet toplumunun baskı, yolsuzluk ve yozlaşmaya nasıl maruz kaldığını anlatmaktadır.

 

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz