“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Ufaklık izle

-

Little Boy

7.2/ 10
1 1

Ufaklık filminin bilgileri Little Boy

7.2
Ufaklık 7.2 Dublaj & Altyazı 2015 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

Meksika

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriSavaş Filmleri Film Teması Dünya Savaşı Yönetmen

Dianne Crittenden

Oyuncular

Jakob Salvati, Emily Watson, Cary-Hiroyuki Tagawa, Michael Rapaport, David Henrie, Ben Chaplin, Eduardo Verástegui, Ted Levine, Ali Landry Monteverde, Abraham Benrubi

Ufaklık  adlı film, 8 yaşındaki Pepper'ın duygusal ve dokunaklı hikayesini anlatır. Pepper, II. Dünya Savaşı'nın sona ermesini ve babasının eve dönmesini istemektedir. Film, baba ve oğul arasındaki inanılmaz sevgiyi vurgularken, savaşın getirdiği zorluklar ve aile bağlarının gücüne odaklanır.

Pepper'ın masumiyeti ve saf sevgisi, izleyiciyi derinden etkileyen bir hikaye sunar. Film, aile değerleri, dayanışma ve umut temasını işlerken, aynı zamanda savaşın yarattığı travmaları ve insanın içsel gücünü de ele alır.

Film, tatlı, sıcak ve dramatik unsurları bir araya getirerek, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatır. Aynı zamanda, "Little Boy"un Hiroşima'ya atılan atom bombasının adı olması ve bu bağlamdaki ironiyi kullanması, hikayeye derinlik katmaktadır. Bu film, duygusal derinliği, çocuksu masumiyeti ve tarihi bağlamıyla izleyenleri etkileyen bir aile filmi olarak öne çıkar.

Filme Yorum Yaz