Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Bataklık Kralı'nın Kızı izle

-

The Marsh King's Daughter

6.9/ 10
1 1

Bataklık Kralı'nın Kızı filminin bilgileri The Marsh King's Daughter

5.9
Bataklık Kralı'nın Kızı 5.9 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Neil Burger

Oyuncular

Daisy Ridley, Ben Mendelsohn, Brooklynn Prince, Gil Birmingham, Caren Pistorius, Garrett Hedlund, Joey Carson, Joshua Peace

Bataklık Kralı'nın Kızı. Daisy Ridley, Ben Mendelsohn ve Garrett Hedlund'un başrollerini paylaştığı film, Neil Burger tarafından yönetiliyor.

Hikaye, görünüşte sıradan bir hayat süren Helena (Daisy Ridley) etrafında dönüyor. Helena'nın hayatındaki sırlar, babası Jacob Holbrook'un (Ben Mendelsohn) tehlikeli geçmişiyle ilgilidir. Helena'nın babası, "Bataklık Kralı" olarak bilinen Jacob, aslında onu ve annesini yıllarca vahşi doğada esir tutmuş bir suçlu olarak tanımlanır.

Film, Jacob'un hapisten kaçmasıyla birlikte Helena'nın geçmişle yüzleşmesini ve hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Helena, sadece kendi yaşamını değil, aynı zamanda küçük kızını da babasının tehlikelerinden koruma mücadelesi verir.

Karen Dionn'un çok satan romanından uyarlanan filmin senaryosu Elle Smith ve Mark L. Smith (The Revenant) tarafından yazıldı. "The Marsh King's Daughter," karanlık sırların, aile bağlarının ve hayatta kalma mücadelesinin iç içe geçtiği etkileyici bir psikolojik gerilim vadediyor.

Filme Yorum Yaz