Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Tehlikeli İlişki izle

-

A Dangerous Method

6.3/ 10
1 1

Tehlikeli İlişki filminin bilgileri A Dangerous Method

6.4
Tehlikeli İlişki 6.4 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriBiyografi FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriRomantik filmler Yönetmen

David Cronenberg

Oyuncular

Michael Fassbender, Keira Knightley, Viggo Mortensen, Vincent Cassel, Sarah Gadon, André Hennicke, Arndt Schwering-Sohnrey, Mignon Remé

Tehlikeli İlişki "A Dangerous Method," 2011 yapımı bir İngiliz- Alman- Kanadalı filmidir ve David Cronenberg tarafından yönetilmiştir. Film, Christopher Hampton'ın senaryosuna dayanmaktadır ve John Kerr'ın "A Most Dangerous Method" adlı kitabından uyarlanmıştır.

Film, Sigmund Freud (Viggo Mortensen) ve Carl Jung (Michael Fassbender) gibi psikanalizin öncüleri arasındaki ilişkiyi ve işbirliğini ele alır. Aynı zamanda Sabina Spielrein (Keira Knightley) adında genç bir kadının hikayesini de içerir. Sabina, Jung'un tedavi etmeye başladığı bir hastadır ve daha sonra Jung ile aşk ilişkisi yaşar.

Tehlikeli İlişki "A Dangerous Method," psikanaliz tarihine ve bu ünlü psikiyatristlerin fikirlerine odaklanır. Film, cinsellik, insan psikolojisi, ve bilinçaltı gibi konuları işler. Aynı zamanda dönemin Avusturya ve İsviçre'sinde geçen film, tarihsel bir atmosferi de yansıtır.

Psikanaliz tarihi ve ünlü psikiyatristlerin karmaşık ilişkilerini merak eden izleyiciler için "A Dangerous Method," ilginç ve düşündürücü bir deneyim sunabilir. Film, karakterlerin derin psikolojik analizlerine odaklanırken, ilişkiler ve fikirler arasındaki çatışmaları da işler.

Filme Yorum Yaz