"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Şeytan Tepesi izle

-

Gallows Hill

5.5/ 10
1 1

Şeytan Tepesi filminin bilgileri Gallows Hill

5.2
Şeytan Tepesi 5.2 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

87 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Film Teması Şeytan Yönetmen

Víctor Garcia

Oyuncular

Peter Facinelli, Sophia Myles, Nathalia Ramos, Sebastián Martínez, Carolina Guerra, Gustavo Angarita, Julieta Salazar, Juan Pablo Gamboa

Zorunlu bir yolculuk, oldukça garip aile bağlarını bir araya getirir. Bir erkek, nişanlısını, huysuz kızını, eski karısını ve huysuz kızını yanına alarak yola çıkar. Yolda hava şartları kötüleşmeye başlar ve sel suları nedeniyle Kolombiya'nın Medellin şehrindeki ıssız bir yolda ürkütücü bir kaza geçirirler. Kaza esnasında aralarından bazıları yaralanır. Yardım arayışındayken, etraflarına bakarak, kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde yaşam belirtisine en yakın oldukları yönü belirlerler ve oraya doğru ilerlemeye karar verirler.

Sonunda, yaşlı bir adam tarafından işletilen eski bir motel bulurlar. Moteli keşfe çıkarken, yaşlı adam farkına varmadan bodrum kattaki kilitli bir kıza rastlarlar. Kızın yardım çağrılarına kulak verirler ve onu oradan kurtarırlar. Ancak, kızın özgürlüğüne kavuşturdukları zaman, bekledikleri gibi yardıma ihtiyacı olan biri olmadığını, aksine oldukça tehlikeli biri olduğunu fark ederler. Bu korku ve gerilim dolu Hollanda yapımı filmin yönetmenliğini, daha önce görsel efekt alanında çalışmış bir isim olan Víctor García üstleniyor.

Filme Yorum Yaz