Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Aman Tanrım! 2 izle

-

Evan Almighty

5.6/ 10
1 1

Aman Tanrım! 2 filminin bilgileri Evan Almighty

5.6
Aman Tanrım! 2 5.6 Türkçe Dublaj 2007 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriFantastik FilmlerKomedi Filmleri Yönetmen

Tom Hanks

Oyuncular

Steve Carell, Morgan Freeman, Lauren Graham, Johnny Simmons, Graham Phillips, Jimmy Bennett, John Goodman, Wanda Sykes, John Michael Higgins, Jonah Hill

Aman Tanrım! 2 (Evan Almighty), 2007 yapımı bir Amerikan komedi filmidir. Tom Shadyac tarafından yönetilen film, Jim Carrey'nin başrolünde olduğu "Aman Tanrım!" (Bruce Almighty) filminin yan karakterlerinden biri olan Evan Baxter (Steve Carell) üzerine odaklanır.

Filmin hikayesi, Evan Baxter'ın Bruce Nolan'ın yaşadığı olaylardan sonra yeni bir yaşam tarzı benimsemesini konu alır. Evan, bir televizyon sunucusu olarak çalıştığı kariyerini bırakır ve ailesiyle birlikte Virginia'daki bir kasabaya taşınarak bir kongre üyesi olur. Ancak Evan'ın hayatı beklenmedik bir şekilde değişir çünkü Tanrı (Morgan Freeman), ona Nuh'un Gemisi'ni inşa etme görevini verir.

Evan, başta Tanrı'nın isteğini anlamakta zorlanır ve bu görevi kabul etmekte tereddüt eder. Ancak Tanrı'nın direktiflerine karşı gelemez ve gemiyi inşa etmeye başlar. Kasaba halkı ve ailesi, Evan'ın tuhaf davranışlarını anlayamaz ve onu deli olarak düşünür. Ancak zamanla, Evan'ın Tanrı'nın isteğini yerine getirmeye çalıştığını fark ederler.

Film, Evan'ın gemiyi inşa etme sürecinde yaşadığı komik ve sıradışı deneyimleri, ailesiyle olan ilişkisini ve sonunda Tanrı'nın gerçek nedenini anlamasını anlatır. Aman Tanrım! 2 hem komedi hem de aile temasını bir araya getiren eğlenceli bir yapım olarak bilinir.

Filme Yorum Yaz