"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 izle

-

Insidious: Chapter 3

6.3/ 10
1 1

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 filminin bilgileri Insidious: Chapter 3

6.3
Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 6.3 Türkçe Dublaj 2015 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Terri Taylor

Oyuncular

Stefanie Scott, Lin Shaye, Dermot Mulroney, Leigh Whannell, Angus Sampson, Steve Coulter, Hayley Kiyoko, Tom Gallop, Tate Berney, Corbett Tuck

Quinn, annesinin ölümünden sonra onunla bağlantı kurma isteğiyle yanıp tutuşmaktadır. Annesinin ruhunun onunla temas kurmaya çalıştığını hissettiğinde, bu duygusal boşluğu doldurabilecek bir medyum arayışına girer. Bu süreçte Elise ile tanışır. Elise, ötesiyle iletişim kurma konusunda oldukça yeteneklidir.

Ancak Quinn'in hayatında kötü bir dönem başlar. Bir kaza sonucu yaralanır ve evde dinlenmeye alınır. Bu süre zarfında babası Sean, ailenin bir arada ve güvende kalması için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır. Quinn’in yatağında dinlenirken, evdeki huzur ortamı birden bozulur. Quinn, yatak odasında kendisine saldıran bir doğaüstü varlıkla karşı karşıya gelir. Bu korkunç varlık, Quinn'i hedef almıştır ve onu rahat bırakmaz.

Sean, kızının başına gelenleri gördükçe endişelenir ve Quinn'e yardım edebilmek için Elise'e başvurur. Elise, Quinn'in evindeki bu karanlık varlığı tespit etmek ve onu oradan uzaklaştırmak için harekete geçer. Ancak bu varlık, sadece bir hayaletten daha fazlasıdır ve onunla mücadele etmek oldukça zor olacaktır. Elise, Quinn ve Sean'ı bu karanlık tehditten kurtarabilmek için tüm yeteneklerini kullanmak zorundadır. Bu süreçte, aile geçmişteki sırlarla yüzleşir ve bu karanlık varlığın asıl amacını öğrenirler.

Filme Yorum Yaz