"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı izle

-

Insidious: The Red Door

6.8/ 10
1 1

Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı filminin bilgileri Insidious: The Red Door

5.5
Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı 5.5 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

107 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Patrick Wilson

Oyuncular

Ty Simpkins, Patrick Wilson, Rose Byrne, Sinclair Daniel, Hiam Abbass, Andrew Astor, Juliana Davies, Steve Coulter

"Insidious: The Red Door", Patrick Wilson'ın yönetmenlik debutosu olan 2023 yapımı Amerikan doğaüstü korku filmidir. Senaryo, Scott Teems tarafından Leigh Whannell ve Teems'in hikayesine dayanarak yazılmıştır. Film, "Insidious: Chapter 2"nin doğrudan devam filmi olarak hizmet verirken, Insidious serisinin beşinci bölümüdür. Orijinal yönetmen James Wan ve Jason Blum filmi yapımcı olarak üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins ve önceki filmlerden dönüş yapan diğer oyuncular yer alıyor. Hiam Abbass ve Sinclair Daniel ise yeni eklemeler olarak yer alıyor.

Hikaye, Josh Lambert'ın geçmişteki tecavüzünden dokuz yıl sonra geçiyor ve oğlu Dalton ile gergin bir ilişkisini takip ediyor. Dalton üniversiteye başladığında bir ruh tarafından rahatsız edilmeye başlarken, Josh da babasının hayaleti tarafından işkence görüyor. Dalton'ın çizdiği kırmızı bir kapının onları The Further'a götürmesiyle, geçmişlerindeki kırmızı yüzlü iblisle yüzleşiyorlar. Ailelerinin geçmişi ve Josh'ın yetenekleri hakkındaki gerçeği ortaya çıkardıkça, Dalton'ı kurtarmak ve iblisle yüzleşmek zorundadırlar. Sonunda kırmızı kapıyı mühürleyerek gelecek için umut bulurlar.

"Insidious: The Red Door", Temmuz 2023'te yayınlandı ve eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı. Film dünya çapında 68 milyon dolar hasılat elde etti. Kapanmış kırmızı kapının üzerinde yanıp sönen bir ışık, gelecek olayların olasılığına işaret eden bir sahnede yer alır.

Filme Yorum Yaz