Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

İntikam Peşinde izle

-

Edge of Darkness

6.6/ 10
1 1

İntikam Peşinde filminin bilgileri Edge of Darkness

6.3
İntikam Peşinde 6.3 Türkçe Dublaj 2010 1080p
Film Süresi

117 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Howard Shore

Oyuncular

Mel Gibson, Ray Winstone, Danny Huston, Bojana Novaković, Shawn Roberts, David Aaron Baker, Jay O. Sanders, Denis O'Hare, Damian Young, Caterina Scorsone

İntikam Peşinde "Edge of Darkness", Mel Gibson'ın bir cinayet dedektifi olan Thomas Craven'i canlandırdığı, kızının cinayetini soruştururken politik komploları ve örtbasları ortaya çıkardığı bir 2010 yapımı gerilim filmidir. Emma, Craven'ın aktivist kızı, bir cinayetçi tarafından öldürülürken, Craven, kızının hedef alındığını düşünmeye başlar. Emma'nın iş yerinde nükleer silahlar üretildiğini ve bunların ABD tarafından kirli bombalar olarak kullanılması durumunda yabancı uluslarla bağlantılı olacağını keşfeder.

Jedburgh adlı bir İngiliz "danışman", Emma'nın bilgilerini ifşa etmeyi ve her türlü gevşek ucu, Craven'ı da içerecek şekilde, önlemekle görevlendirilmiştir. Ancak Craven, Emma'nın cinayetini emreden ve Northmoor'u ifşa etmek için çalıştığı diğer aktivistleri de öldüren Northmoor'un CEO'su Jack Bennett'i bulur.

Craven, radyoaktif zehirlenme nedeniyle sağlığını hızla kaybederken, Bennett'in evine gider ve Emma'nın katilleri olan Northmoor ajanlarını öldürür. Craven, radyoaktif sütü Bennett'in boğazından aşağı zorlar ve onu öldürür. Film, Craven'ın kızının ruhunun ona rahatlık verdiği ve hastaneden birlikte ayrıldıkları, parlak beyaz bir ışığa doğru yürüdükleri bir sahneyle sona erer.

Filme Yorum Yaz