İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Patronun kızı izle

-

My Boss's Daughter

5.0/ 10
1 1

Patronun kızı filminin bilgileri My Boss's Daughter

4.7
Patronun kızı 4.7 Dublaj & Altyazı 2004 1080p
Film Süresi

86 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

David Zucker

Oyuncular

Ashton Kutcher, Tara Reid, Andy Richter, Molly Shannon, Mark Aisbett, Jon Abrahams, Terence Stamp, Tyler Labine

Hırslı genç yönetici Tom Sansfield, patronunun evine davet edildiğinde büyük bir heyecan yaşar. Lisa adında seksi bir kızla tanışacağını düşünmektedir. Ancak gerçek beklentisinin tam tersi çıkar. Tom, patronunun evine gelip evi gözlemlemesini istediğini öğrenir. Tom'un patronunun evine göz kulak olması beklenmektedir.

Başlangıçta basit ve sıkıcı gibi görünen bu görev, iş arkadaşlarının beklenmedik bir şekilde evde parti yapmaya başlamasıyla bir karışıklığa dönüşür. Tom, kariyerini korumak için evi korumak zorundadır. Ancak işler istediği gibi gitmez ve komik olaylar zinciri başlar.

Filmin yönetmeni David Zucker, "Airplane!" ve "The Naked Gun" gibi komedi filmlerinin de arkasındaki isimdir. Başrollerde Ashton Kutcher ve Tara Reid gibi tanınmış oyuncular yer almaktadır. Film, komik ve absürd olaylarla dolu bir komedi deneyimi sunmaktadır.

Filme Yorum Yaz