Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

5 Kat Yukarı izle

-

5 Flights Up

6.0/ 10
1 1

5 Kat Yukarı filminin bilgileri 5 Flights Up

6.0
5 Kat Yukarı 6.0 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Brian Morris

Oyuncular

Morgan Freeman, Diane Keaton, Carrie Preston, Cynthia Nixon, Alysia Reiner, Josh Pais, Claire van der Boom, Korey Jackson, Sterling Jerins, Liza J. Bennett

Ruth ve Alex, New York'ta 40 yılını geçirdikleri apartman dairesini terk edip, hayatlarının bu yeni evresinde asansörlü bir eve taşınmayı planlarlar. Emlak danışmanı olan yeğenleri (Cynthia Nixon tarafından canlandırılan), bu süreçte onlara yardımcı olur. Ancak, beklenmedik olaylar zinciri ve evleri için gelen sürpriz teklifler, Ruth ve Alex için unutulmaz ve düşündürücü günlerin başlangıcı olur.

Film, Ruth ve Alex'in, evlerini satma sürecinde yaşadıkları zorlukları, tatlı anları ve karşılaştıkları sürprizleri anlatırken, aynı zamanda yıllar içinde arka planda kalmış bazı değerleri de yeniden keşfetmelerine olanak tanır. Bu süreç, onların sadece fiziksel bir taşınma hikayesi değil, aynı zamanda duygusal ve manevi bir yolculuğa çıkmasına sebep olur.

Ruth ve Alex'in hikayesi, bir yandan New York şehrinin dinamik emlak piyasasına ve yaşam tarzına dair gerçekçi bir bakış sunarken, diğer yandan uzun yıllar birlikte geçiren bir çiftin hayatındaki değişimlere, anılarla dolu bir evin bırakılmasının getirdiği duygusal etkilere odaklanır. Film, izleyicilere, yaşamın farklı aşamalarında karşılaşılan değişimler ve bunların insan üzerindeki etkileri hakkında derinlemesine bir perspektif sunar.

Filme Yorum Yaz