"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

İyi Adamlar izle

-

The Nice Guys

7.1/ 10
1 1

İyi Adamlar filminin bilgileri The Nice Guys

7.1
İyi Adamlar 7.1 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

116 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Joel Silver

Oyuncular

Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice, Margaret Qualley, Kim Basinger, Yaya DaCosta, Matt Bomer, Keith David, Beau Knapp, Lois Smith

İyi Adamlar 2016 yılında çekilen bir Amerikan suç komedi filmidir. Shane Black tarafından yazılmış ve yönetilmiştir. Film, 1970'lerin Los Angeles'ında geçer.

Holland March (Ryan Gosling) ve Jackson Healy (Russell Crowe) adında iki özel dedektif, farklı soruşturmalar yapmaktadır. Ancak bu iki dedektifin yolları, gizemli bir olayın içinde kesişir. Bir kayıp kızı bulma görevi, onları büyük bir suç komplosunun içine sürükler. Uyuşturucu ticareti, cinayetler ve tehlikelerle dolu bu dünyada, Holland ve Jackson, gerçekleri açığa çıkarmak ve hayatta kalmak için işbirliği yapmak zorundadır.

Film, 1970'lerin atmosferini başarılı bir şekilde yansıtan ve suç ile mizahı bir araya getiren bir yapım olarak dikkat çeker. Russell Crowe ve Ryan Gosling'in oyunculukları ve filmin mizahi unsurları, izleyiciler tarafından beğenilir. İyi Adamlar suç ve gizemi komik bir şekilde birleştiren eğlenceli bir suç komedisi olarak bilinir.

Filme Yorum Yaz