Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

iNumber Number: Jozi Gold izle

-

iNumber Number: Jozi Gold

4.9/ 10
1 1

iNumber Number: Jozi Gold filminin bilgileri iNumber Number: Jozi Gold

4.9
iNumber Number: Jozi Gold 4.9 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Ülke

South Africa

KategoriAksiyon FilmleriMacera FilmleriNetflix FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Donovan Marsh

Oyuncular

Presley Chweneyagae, Noxolo Dlamini, Deon Lotz, Bongile Mantsai, Fana Mokoena, Clementine Mosimane, S'Dumo Mtshali, Tumie Ngumla

"Number Number: Jozi Gold", Güney Afrika yapımı bir aksiyon filmidir. Filmde, çocukluklarını bir yetimhanede birlikte geçiren ve artık polis olan Chili ve Shoes adlı iki dostun hikayesi anlatılır.

Chili ve Shoes, suçluları yakalamalarına rağmen adalet sisteminin işlememesinden ve suçluların serbest bırakılmasından frustrasyon yaşarlar. Bir gün, altın hırsızı olarak bilinen Hyena Man'i hedef alırlar ve ona karşı bir operasyon düzenlerler. Ancak bu operasyon sırasında Shoes'un eşi doğum yapar ve Shoes hastaneye gidemez.

Hyena Man, Chili'yi şüphelenmeye başlar ve polisin parasıyla kaçmaya çalışır. Uzun bir kovalamacanın ardından Chili onu yakalar, ancak Hyena Man'in verdiği altının sahte olduğunu fark eder. Üstelik, kanıt yetersizliği nedeniyle Hyena Man serbest bırakılır.

Şefleri Brigadier, gerçek altını alamamalarından dolayı Chili ve Shoes'a kızar. Altını General ile paylaşmak için söz verdiği için altını alamadığı için General'e pay veremeyecektir. Bunun üzerine Brigadier, Chili ve Shoes'u bodrumda çalışmaya gönderir.

İlk başta Chili reddeder ve istifa etmeye hazırdır, ancak Shoes'un ailesi olduğu için istifa edemez ve Chili olmadan bir şey yapamaz.

Van Zyl adında biriyle birlikte çalışmak zorunda olan Chili ve Shoes, Van Zyl'in ekibine katılır. Van Zyl, son altı aydır hiçbir tutuklama yapamamıştır. Altın çalan Gold Gang'i yakalamaya çalışmaktadır. Chili ve Shoes, siyah çeteler hakkında bilgi sahibi oldukları için Van Zyl'in ekibine yardımcı olabileceklerini fark edince ekibe katılmayı teklif ederler. Chili, çeteye sızmayı ve bir soygun için onlarla birlikte olmayı teklif eder. Böylece Van Zyl onları suçüstü yakalayabilir.

Chili, çetenin sık sık gittiği bir kulübe gider ve onların dikkatini çekmeyi başarır. Çete, Seeng, Dimo ve Dikeledi adlı üç kardeşten oluşur. Üç kardeş, Chili'yi yeterince sevdikleri için bir kavga çıktığında onu savunurlar.

Filme Yorum Yaz