"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Kong: Kafatası Adası izle

-

Kong: Skull Island

6.5/ 10
1 1

Kong: Kafatası Adası filminin bilgileri Kong: Skull Island

6.5
Kong: Kafatası Adası 6.5 Dublaj & Altyazı 2017 1080p
Film Süresi

120 Dakika

Ülke

China

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Eric McLeod

Oyuncular

Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Brie Larson, Jing Tian, Toby Kebbell, John Ortiz, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Shea Whigham

Hikaye, 1970'lerde geçmektedir. Amerikan hükümeti, gizli bir keşif görevi düzenlemek için bir grup bilim insanı, asker ve maceracıyı Pasifik Okyanusu'ndaki bir efsanevi adaya gönderir. Bu adaya "Kafatası Adası" denmektedir, ve daha önce pek çok insanın bu adada kaybolduğuna dair söylentiler vardır.

Ekip, adaya vardığında başta her şey yolunda gibi görünse de, kısa sürede devasa boyutlarda bir yaratığın bu adanın hakimi olduğunu keşfederler. Bu yaratık, efsanevi Kong'dur, dev bir goril gibidir. Ancak Kong, adanın tek tehlikeli varlığı değildir. Adada devasa yaratıklar, yırtıcı bitkiler ve diğer tehlikelerle doludur.

Ekip, adada hayatta kalmaya çalışırken, insanlığın bu ilkel cennetteki varlığını sorgular. Aynı zamanda, Kong ile insanlar arasındaki ilişki de derinleşir. Bazıları Kong'u koruyucu bir varlık olarak görmeye başlar, ancak diğerleri onu bir tehdit olarak görür.

Film, görsel efektlerle dolu büyük çaplı aksiyon sahneleri, korku unsurları ve karakterlerin hayatta kalma mücadelesini anlatan bir hikaye sunar. Kafatası Adası'nda geçen bu epik macera, insanların doğaya karşı mücadelesini ve doğanın gücünü vurgulamaktadır.

Filme Yorum Yaz