'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Görev izle

-

The Order

5.1/ 10
1 1

Görev filminin bilgileri The Order

5.1
Görev 5.1 Türkçe Dublaj 2001 1080p
Film Süresi

89 Dakika

Ülke

Aruba

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Donn Aron

Oyuncular

Jean-Claude Van Damme, Charlton Heston, Sofia Milos, Brian Thompson, Ben Cross, Vernon Dobtcheff, Sasson Gabai, Alon Abutbul, Joseph J. Tomaska, Peter Malota

Görev (2001), aksiyon, komedi ve macera öğelerini bir araya getiren bir Amerikan filmidir. Film, Brian Helgeland tarafından yazılmış ve yönetilmiştir. İşte Görev (2001) filminin özeti:

Film, Katolik bir rahip olan Alex Bernier (Jean-Claude Van Damme) merkezinde dönüyor. Alex, Vatikan'da özel bir rahip topluluğuna üyedir ve onların gözetimi altında iblisleri avlamaktadır. Ancak, Alex'in en iyi arkadaşı olan ve aynı topluluğa ait olan rahip, gizemli bir şekilde ölür. Bu ölümün ardından Alex, arkadaşının ölümünün ardındaki sırları ve Vatikan'ın derinliklerinde yatan gizemli bir komployu araştırmaya başlar.

Alex, bu araştırma sırasında eski bir aşkı olan Mara Sinclair (Sofia Milos) ile karşılaşır ve birlikte olayları çözmeye çalışırlar. Ancak Vatikan'daki güçlü ve karanlık figürler, Alex'in yolunu kesmeye ve sırların açığa çıkmasını engellemeye kararlıdır.

Görev The Order ; gizemli bir dini komplo ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeken bir film olarak bilinir. Jean-Claude Van Damme'ın başrolünde olduğu bu yapım, esrarengiz bir atmosfer sunar ve izleyiciyi Vatikan'ın derinliklerindeki karanlık sırlara götürür.

Filme Yorum Yaz