Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Kasırga harekatı izle

-

The Seven-Ups

6.4/ 10
1 1

Kasırga harekatı filminin bilgileri The Seven-Ups

6.8
Kasırga harekatı 6.8 Türkçe Altyazı 1975 1080p
Film Süresi

103 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Philip D'Antoni

Oyuncular

Roy Scheider, Tony Lo Bianco, Victor Arnold, Jerry Leon, Ken Kercheval, Larry Haines, Richard Lynch, Bill Hickman

NYPD dedektifi Buddy Manucci, New York Şehri polis gücündeki üst düzey memurlardan baskı altındadır çünkü "yedi-yukarısı" olarak bilinen isyankar polis ekibi, suçluları tutuklamak için geleneksel olmayan yöntemler kullanmaktadır; bunun örneği, takımın sahte para işletilen bir antikacıyı araması sırasında ortaya çıkar. Buddy, düzenli bir ihbarcısı ve çocukluk arkadaşı olan Vito Lucia'dan sahte para çetesine ilişkin bilgi alır.

Şehirde organize suç figürlerinin ve beyaz yakalı suçluların kaçırılmasında artan bir dizi olay meydana gelmektedir. Yüksek düzeydeki mafya ve kredi tefecisi Max Kalish, evinden iki yabancı tarafından polis dedektifi olarak sahte kimliklerle kaçırılır. Serbest bırakılması için bir fidye bir oto yıkamacada ödenir. Buddy, eski mahallesinde dolaşırken, yerel bir berber ve aile dostu tarafından, son birkaç aydır sokaklarda silahların arttığına dair bir artışa tanık olduğu bilgisini alır. Bu, Buddy ve ekibinin, yerel sendikada artan huzursuzluk ve gerilimler için ipuçları toplamak için bazı ana suç figürlerini takip etmeye başlamasına neden olur.

Bir grup, Kalish ve adamlarının cenaze töreninde devriye gezerken, felaket kaçınılmaz olur ve biri "yedi-yukarısı" memurlarından birinin ölümüne ve bir suç ailesi üyesinin hayatı tehdit eden yaralanmalarına neden olur. Buddy, Moon ve Bo adlı iki suikastçiyi takip ederken şiddetli bir araba kovalamacası başlar. Diğer memurlar da takibe katılır ve iki suikastçıyı George Washington Köprüsü'nde durdurmaya çalışır ancak Moon ve Bo, polis barikatından geçerek kaçmayı başarır. Buddy'nin arabası bir kamyonla çarpışarak yoldan çıkar ancak mucizevi bir şekilde neredeyse ölümcül kazadan kurtulur.

Manucci ve diğer Yedi-Yukarısı, kaçırılmalardan şüphelenilen baş şüpheliler olarak NYPD İçişleri tarafından soruşturma altına alınır. Bu, ekibin kendi başlarına bulmacayı çözmeye devam etmelerini sağlar. Buddy ve ekibi, Max Kalish ve karısının evine zorla girdikten sonra, Max'ten toplanan bilgiler, Manucci'nin tüm kaçırmalardan sorumlu olanları belirlemesine yardımcı olur. Buddy, Vito'yu bir kez daha buluşmaya çağırır ve onu kaçıranları / suikastçıları ortaya çıkarmak için yanıltıcı bilgiler vererek başarısızlığa uğratır. Buddy'nin planı, kaçırmanın neden olduğu silahlı çatışma ile ilişkili olan bir otopark işçisinin evini izlemektir. Vito'ya daha önce, bahsi geçen garaj işçisinin, kaçırma şüphelilerini takip etmek ve hepsini mahkum etmek için gereken tüm bilgilere sahip olduğunu yanlışlıkla bildirerek, Vito daha sonra arkadaşları Moon ve Bo'ya bildirir.

Moon ve Bo, garaj işçisini takip ederek evine gidip onu öldürmeye çalışırken Yedi-Yukarısı tarafından durdurulur. Ardından bir silahlı çatışma ve kısa bir kovalamaca yaşanır ve Moon ve Bo öldürülür. Ertesi gün, Buddy, Vito'yla son kez buluşur ve ona oyununun bittiğini bildirir, ancak onu tutuklamayacağını vaat eder. Onun yerine, Vito'nun kaçırmalardan ve kendilerinden fidye alarak yerel suç ailelerine nasıl sorumlu olduğunu bildireceğine söz verir. Buddy, şimdi çok korkmuş ve duygusal olarak sıkıntı içinde olan Lucia'yı kendi kaderini düşünmeye bırakarak uzaklaşır.

Filme Yorum Yaz