“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Jaws 3 izle

-

Jaws 3-D

3.7/ 10
1 1

Jaws 3 filminin bilgileri Jaws 3-D

3.7
Jaws 3 3.7 Türkçe Dublaj 1983 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriKorku FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Joe Alves

Oyuncular

Dennis Quaid, Bess Armstrong, Simon MacCorkindale, Louis Gossett Jr., John Putch, Lea Thompson, P.H. Moriarty, Dan Blasko

Jaws 3-D, 1983 yılında çekilmiş bir Amerikan korku filmidir. Filmin yönetmenliğini Joe Alves yapmıştır. Filmin oyuncu kadrosunda ise Dennis Quaid, Bess Armstrong, Simon MacCorkindale, Louis Gossett Jr. gibi isimler yer almaktadır.

Film, Amity adasından uzakta, Florida'daki SeaWorld adlı bir akvaryumda geçmektedir. Michael Brody (Dennis Quaid), Amity adasındaki korkunç köpekbalığı saldırılarından sonra SeaWorld'de çalışmaktadır. Bir gün, Brody ve arkadaşı kayıkla gezerken, denizin ortasında bir köpekbalığı tarafından saldırıya uğrarlar. Ancak bu köpekbalığı normal bir köpekbalığı değildir. Bu köpekbalığı, daha önce Brody'nin babası tarafından öldürülmüş olan korkunç Amity köpekbalığının üçüncü kuşağıdır. Bu köpekbalığı, SeaWorld'ün müşterilerine saldırmaya başlar ve Brody, arkadaşı Kay ve SeaWorld personeli, köpekbalığını durdurmak için mücadele ederler.

Filmin en dikkat çekici özelliği, 3 boyutlu olarak çekilmiş olmasıdır. Ancak, 3 boyutlu efektlerin o dönemki teknolojiye göre oldukça zayıf olması, filmin eleştirilmesine neden olmuştur. Ayrıca, serinin önceki filmlerine göre daha az başarılı olması nedeniyle, Jaws 3-D, genellikle serinin en kötü filmi olarak kabul edilmektedir.

Jaws 3-D, 1983 yılında gösterime girdi ve $87.9 milyon hasılat elde etti. Ancak, eleştirmenlerin olumsuz eleştirilerine maruz kaldı ve 5 dalda aday gösterildiği Altın Ahududu Ödülleri'nde En Kötü Film ve En Kötü Yönetmen kategorilerinde ödüle layık görüldü

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz