Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Jaws 2 izle

-

Jaws 2

5.8/ 10
1 1

Jaws 2 filminin bilgileri Jaws 2

5.8
Jaws 2 5.8 Türkçe Dublaj 1981 1080p
Film Süresi

116 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriKorku FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Jeannot Szwarc

Oyuncular

Roy Scheider, Lorraine Gary, Murray Hamilton, Joseph Mascolo, Jeffrey Kramer, Collin Wilcox Paxton, Ann Dusenberry, Mark Gruner

"Jaws 2", 1978 yılında gösterime giren bir Amerikan korku-macera filmidir. Steven Spielberg'in yönettiği ilk "Jaws" filminin başarısı üzerine yapılan bir devam filmidir. Filmde, Amity Adası'na tekrar saldıran bir büyük beyaz köpekbalığıyla mücadele eden Polis Şefi Martin Brody'nin hikayesi anlatılır.

Film, Amity Adası'nda geçmektedir. Bir yaz tatilinde sahillerde sık sık görülen bir köpekbalığı saldırısının ardından, Polis Şefi Martin Brody (Roy Scheider) ve oğlu Sean (Marc Gilpin) köpekbalığı avcısı Hooper (Richard Dreyfuss) tarafından bir büyük beyaz köpekbalığın Amity sahillerine yakın olduğunu keşfederler. Ancak belediye başkanı Larry Vaughn (Murray Hamilton), turizmin zarar görmemesi için köpekbalığı tehdidini küçümser ve brody'nin uyarılarına kulak asmaz.

Köpekbalığı saldırıları devam ederken, Brody'nin eşi Ellen (Lorraine Gary) ve diğer oğlu Michael (Mark Gruner) de köpekbalığına karşı mücadele verenler arasına katılır. Ancak köpekbalığı, daha da agresifleşir ve Brody, oğlu ve arkadaşı ile birlikte büyük bir tekneye binerek köpekbalığına karşı tehlikeli bir mücadele başlatır.

"Jaws 2", ilk filmin gerilim dolu atmosferini sürdürerek, korku ve macera dolu sahnelerle doludur. Film, ilk filmin izleyicileri tarafından sevilen karakterleri geri getirerek, hikayenin devamını anlatmaktadır. Ancak ilk filmin başarısına ulaşamamıştır.

Jaws 2 filmi, 30 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilmiş ve dünya çapında 208 milyon dolar hasılat elde etmiştir.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz