Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Aquaman izle

-

Aquaman

6.9/ 10
1 1

Aquaman filminin bilgileri Aquaman

6.9
Aquaman 6.9 Dublaj & Altyazı 2018 1080p
Film Süresi

143 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Don Burgess

Oyuncular

Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison, Ludi Lin, Michael Beach

Jason Momoa'nın başrolünü üstlendiği "Aquaman" filmi, onun kariyerinin parlak dönemlerinden birini temsil ediyor. Bu filmdeki performansıyla büyük bir dikkat çekmiştir. James Wan tarafından yönetilen bu ABD ve Avustralya yapımı film, çekimlerini Avustralya'da tamamlamıştır.

Hikaye, Atlantis krallığının varisi olduğunu bilmeyen Arthur Curry'nin etrafında dönüyor. Arthur Curry, Orm adlı karakter tarafından sürekli tehdit altındadır. Orm, Atlantis krallığının tahtını ele geçirmek istemektedir ve bunun için Arthur Curry'yi saf dışı bırakmaya kararlıdır. Olayların gelişimiyle birlikte Arthur Curry, yaşanan entrikaları ve tehditleri fark etmeye başlar. Tahtını ve insanların hayatlarını korumak için hızla harekete geçmek zorundadır.

"Aquaman," aksiyon dolu sahneleri, görsel efektleri ve Jason Momoa'nın çarpıcı performansıyla dikkat çeken bir süper kahraman filmidir. Atlantis'in derin sularında geçen bu epik macera, izleyicilere büyüleyici bir dünya sunar ve kahramanın içsel yolculuğunu izlemeyi vaat eder.

Filme Yorum Yaz