"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

İkili Takım izle

-

Double Team

5.1/ 10
1 1

İkili Takım filminin bilgileri Double Team

5.1
İkili Takım 5.1 Türkçe Dublaj 1997 1080p
Film Süresi

93 Dakika

Ülke

Hong Kong

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu Filmleri Yönetmen

Magali Guidasci

Oyuncular

Jean-Claude Van Damme, Dennis Rodman, Mickey Rourke, Paul Freeman, Natacha Lindinger, Valéria Cavalli, Jay Benedict, Bruno Bilotta, Mario Opinato, Orso Maria Guerrini

İkili Takım "Double Team" (1997), Jean-Claude Van Damme, Dennis Rodman ve Mickey Rourke'un başrollerini paylaştığı bir aksiyon filmidir. Bu film, iki farklı dünyadan gelen karakterlerin terörist bir suç örgütüne karşı bir araya gelerek savaşmalarını konu alır. İşte "Double Team" (1997) filminin özeti:

Filmde, CIA ajanı Jack Quinn (Jean-Claude Van Damme) terörist Stavros (Mickey Rourke) ile yıllardır süren bir mücadele içindedir. Quinn, sonunda Stavros'u yakalamayı başarır, ancak Quinn'in hamlesi sırasında, Stavros'un hamile olan eşi ölür. Stavros, bu trajik olayın intikamını almak için Quinn'i hedef alır.

Quinn, emekliye ayrılmıştır, ancak Stavros'un tehditleri ve geçmişi onu tekrar göreve çağırır. Bu kez, Quinn, tehlikeli bir terör örgütünün peşine düşer. Quinn, bu görevde ona yardım edecek bir partner arayışına girer ve sıradışı bir müttefik bulur: bir Amerikan basketbol oyuncusu olan Yaz (Dennis Rodman). Yaz, bilgi ve becerileriyle Quinn'in yanında savaşmaya hazırdır.

Quinn ve Yaz, terör örgütünün peşinde dünyayı dolaşırken çeşitli aksiyon dolu sahnelerle karşılaşırlar. İkilinin amacı, teröristlerin saldırılarını durdurmak ve Stavros'u bir kez daha etkisiz hale getirmektir.

İkili Takım "Double Team," aksiyon sahneleri, dövüş sahneleri ve Jean-Claude Van Damme ile Dennis Rodman'ın performanslarıyla dikkat çeken bir aksiyon filmidir. Film, ikinci dünya savaşı konusu ve sıradışı işbirliği ile ilginç bir hikayeye sahiptir.

Filme Yorum Yaz