"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Oyuncak Hikayesi 4 izle

-

Toy Story 4

7.5/ 10
1 1

Oyuncak Hikayesi 4 filminin bilgileri Toy Story 4

7.5
Oyuncak Hikayesi 4 7.5 Türkçe Dublaj 2019 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriFantastik FilmlerKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Andrew Stanton

Oyuncular

Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Tony Hale, Keegan-Michael Key, Madeleine McGraw, Christina Hendricks, Jordan Peele, Keanu Reeves, Ally Maki

"Oyuncak Hikayesi 4" (Toy Story 4), 2019 yılında Pixar Animation Studios tarafından üretilen ve Walt Disney Pictures tarafından dağıtılan bir animasyon filmidir. Bu film, "Oyuncak Hikayesi" serisinin dördüncü ve şu ana kadar en son bölümüdür. İşte filmin özeti:

Film, Woody, Buzz Lightyear ve diğer oyuncakların artık yeni sahipleri olan Bonnie ile birlikte yaşadığı bir dönemde başlar. Bonnie, yeni bir oyuncak olan Forky'yi yapar ve onu oyuncak olarak kabul eder. Forky, aslında bir çatal ve bir spork'un bir araya getirilmesiyle yapılmış bir oyuncaktır ve kendi varlığını anlamlandıramaz.

Bonnie ailesiyle bir tatil yolculuğuna çıkar ve bu sırada Woody, eski bir arkadaşı olan Bo Peep'i yeniden görür. Bo Peep, yıllar önce kaybolmuştu ve şimdi özgür bir oyuncak olarak dolaşmaktadır. Woody, kendi sahibini bulmaktan çok Bonnie'yi mutlu etmeye odaklanmıştır, ancak Bo Peep'in bağımsız yaşam tarzı onu düşündürmeye başlar.

Film, Woody'nin kendi kimliğini ve amacını sorguladığı bir hikaye sunar. Aynı zamanda Forky gibi yeni karakterlerin oyuncak olma ve insanlarla ilişkilerini anlamlandırmaya çalışmalarını işler. "Oyuncak Hikayesi 4," aidiyet duygusu, arkadaşlık, değişim ve büyüme gibi evrensel temaları ele alır ve duygusal bir yolculuk sunar. Film, serinin önceki bölümlerinde tanıdığımız karakterleri ve yeni eklenen karakterleri bir araya getirerek sevilen bir hikaye sunar.

Filme Yorum Yaz