Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Munster Ailesi izle

-

The Munsters

4.5/ 10
1 1

Munster Ailesi filminin bilgileri The Munsters

4.5
Munster Ailesi 4.5 Dublaj & Altyazı 2022 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriFantastik FilmlerKomedi Filmleri Yönetmen

Rob Zombie

Oyuncular

Sheri Moon Zombie, Jeff Daniel Phillips, Daniel Roebuck, Richard Brake, Jorge Garcia, Sylvester McCoy, Catherine Schell, Cassandra Peterson

"The Munsters" Amerikan televizyon tarihinin en sevilen aile sitcom'larından biridir. Dizi, günlük yaşamları tamamen normal olmasına rağmen görünüşleri itibariyle klasik korku filmlerinden karakterlere benzeyen bir ailenin hikayesini anlatmaktadır.

Dizinin başrolünde, Frankenstein'ın canavarına benzeyen ailenin reisi Herman Munster rolünde Fred Gwynne yer alırken, eşi ve ailenin annesi vampir Lily'yi Yvonne De Carlo, yaşlı vampir Grandpa'yı Al Lewis canlandırmaktadır. Ayrıca, ailenin kurtadam benzeri oğlu Eddie'yi Butch Patrick ve yeğenleri Marilyn'i öncelikle Beverley Owen, sonradan Pat Priest oynamıştır.

"Leave It to Beaver"ın yaratıcıları tarafından yapılan dizi, Amerikan banliyö yaşamının, döneminin aile içi televizyon programlarının ve geleneksel canavar filmlerinin bir hicvidir. "The Munsters", aynı dönemde ABC'de yayınlanan ve benzer bir şekilde gotik temalı olan "The Addams Family"den daha yüksek Nielsen reytingleri elde etmiştir.

1965 yılında "The Munsters", En İyi Televizyon Dizisi dalında Altın Küre Ödülü'ne aday gösterilmiş ancak "The Rogues"a karşı kaybetmiştir. 21st yüzyılda, dizi bir dizi TV Land Ödülü'ne aday gösterildi, bunlardan biri En Sigortalanamaz Sürücü (Herman Munster) kategorisindeydi.

Dizi orijinal olarak CBS'te 24 Eylül 1964'ten 12 Mayıs 1966'ya kadar Perşembe günleri saat 7:30'da yayınlandı. Toplamda 70 bölüm çekildi. Dizi, ABC'nin "Batman" karşısında reytingler düştüğünde iptal edildi. Ancak "The Munsters", yayınlandıktan sonra büyük bir seyirci kitlesi buldu. Bir dizi yan ürün dizi, birkaç film ve daha yakın zamanda yeniden başlatmayı deneme çalışmaları da dahil olmak üzere birçok projeye ilham verdi.

Filme Yorum Yaz