"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Para Tuzağı izle

-

Money Monster

6.4/ 10
1 1

Para Tuzağı filminin bilgileri Money Monster

6.4
Para Tuzağı 6.4 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Avy Kaufman

Oyuncular

George Clooney, Julia Roberts, Jack O'Connell, Dominic West, Caitríona Balfe, Giancarlo Esposito, Christopher Denham, Lenny Venito, Chris Bauer, Dennis Boutsikaris

"Para Tuzağı" (2016), ABD yapımı bir suç ve gerilim filmidir. Film, Christian Gudegast tarafından yönetilmiş ve senaryosu Christian Gudegast ile Paul Scheuring tarafından yazılmıştır. Başrollerde Gerard Butler, Pablo Schreiber, O'Shea Jackson Jr. ve 50 Cent gibi oyuncular yer almaktadır.

Hikaye, Los Angeles'ta etkili olan ve birçok banka soygununun ardındaki beyin olarak bilinen Merrimen (Pablo Schreiber) adlı bir suç dehasına odaklanır. Merrimen'in liderliğindeki bir çete, şehirdeki en büyük banka soygununu planlar. Bu çetenin karşısında ise şehrin en deneyimli dedektiflerinden biri olan "Big Nick" O'Brien (Gerard Butler) bulunmaktadır. Big Nick, Merrimen'in peşine düşer ve bir kedi fare oyunu başlar.

Film, yüksek tempolu aksiyon sahneleri, suç dünyasının karmaşıklığı ve polis çeteleri arasındaki çatışmaları ele alır. İki zeki lider arasındaki mücadele, filmi heyecan verici kılar. "Para Tuzağı," suç, entrika ve aksiyon seven izleyiciler için keyifli bir seçenektir.

Filme Yorum Yaz