Biri beni durdursun! Maske

Fury izle

-

Fury

8.8/ 10
1 1

Fury filminin bilgileri Fury

7.5
Fury 7.5 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

134 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriSavaş Filmleri Film Teması Dünya Savaşı Yönetmen

Brad Pitt

Oyuncular

Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña, Jon Bernthal, Jim Parrack, Brad William Henke, Kevin Vance, Xavier Samuel, Jason Isaacs

Fury filminin kısa özeti ise;

Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña ve Jon Bernthal gibi ünlü oyuncuların yer aldığı bir savaş draması filmidir.

Film, II. Dünya Savaşı'nın son bölümü, bir Amerikan tank ekibinin Almanya'nın gidişi ki gidişini anlatıyor. Brad Pitt, tankın komutanı Don "Wardaddy" Collier'ı canlandırırken, Shia LaBeouf, taret askerleri Boyd "Bible" Swan'ı, Logan Lerman ise yeni asker Norman Ellison'ı canlandırmaktadır.

Tank mürettebatı, Nazi Almanyası'nın son direniş noktalarından birinde savaşırken, zorlu koşullarla ve çetin bir düşmanla karşı karşıya kalır. Mürettebat üyeleri, bir yandan savaşın yurt dışı yüzüyle yüzleşirken, bir yandan da birbirine bağlı olan taahhütlerini ve dostluklarını keşfederler.

"Fury", savaşın insanlık dışı yüzleri ve askerlerin zorlu koşullarını sahip oldukları mücadelelerini gösterirken, aynı zamanda insanın özelliklerine ve birlikte mücadelenin öneminine vurgu yapar. Film, güçlü performanslar ve gerçekçi savaş sahneleriyle izleyicileri etkileyici bir deneyime davet eder.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz